Είδες η ΔΕΗ; Του Βαγγέλη Παυλίδη

Αντιγράφω απο την ιστοσελίδα ΑΙΡΕΤΟΣ
-http://www.airetos.gr/default.aspx?pageid=11637
-“Θυμάστε τις επανασυνδέσεις ρεύματος που έγιναν στις αρχές του χρόνου και στον… χορό μπήκαν και οι δήμαρχοι όλης της χώρας;
Θυμάστε πως χαιρετίστηκε η βοήθεια προς τους συνάνθρωπους μας που αδυνατούσαν να πληρώσουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ , με φράσεις όπως «κανένας πολίτης χωρίς ρεύμα»;
Θυμάστε πως μας έλεγαν ότι οι επανασυνδέσεις γίνονται χωρίς κανένα κόστος για τους αδυνατούντες να πληρώσουν το ρεύμα πολίτες;
Ε λοιπόν, τώρα ήρθαν οι λογαριασμοί ρεύματος και η ΔΕΗ φρόντισε να δείξει το κοινωνικά ευαίσθητο πρόσωπο της μοιράζοντας σε όλους τους λογαριασμούς το κόστος των επανασυνδέσεων.
Πληρώνουμε δηλαδή άλλο ένα χαράτσι- γιατί για χαράτσι πρόκειται- για να εξαργυρώσουμε την κοινωνική πολιτική της κυβέρνησης.
Η χρέωση γίνεται στο κωδικό ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ. Χρέωση που έως τώρα κάλυπτε το μειωμένο τιμολόγιο στα νησιά και στους πολύτεκνους. Εκεί μπήκαν χρεώσεις που εκτόξευσαν τους λογαριασμούς.
Δεκάδες είναι οι καταγγελίες στον Αιρετό .
Χαρακτηριστικό παράδειγμα ένας αναγνώστης μας ο οποίος στον προηγούμενο εκκαθαριστικό λογαριασμό είχε χρέωση 16 ευρώ στις ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ και τώρα εκτοξεύτηκε στα 92.72!”

ΔΕΗΠΑΡΕΝΘΕΣΗ

Τέσσερεις μέρες κλεισμένος στο σπίτι -ακόμα κι απόψε που οι άλλοι τσικνίζουν- με μια ίωση που μου έχει αλλάξει τα φώτα, είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω καλλιτεχνικό πατινάζ απο το Σόχι.
Τι ομορφιά, τι αρμονία, τι κίνηση, τι πάντρεμα αθλητικών και καλλιτεχνικών δυνατοτήτων, τι μουσική, τι ωραία υγιής ατμόσφαιρα!
Είναι πολύ πιθανό αυτή η καταραμένη ίωση να έριξε τις άμυνές μου, μπορεί η καταπόνηση να με μαλάκωσε.  Μπορεί όμως και όχι. Πρέπει όμως να ομολογήσω πως δάκρυσα.  Είναι μερικές φορές που αισθάνομαι αισιόδοξος για το μέλλον του ανθρώπινου γένους.

pavlidiscartoons.com/blog

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...