Δ. Τσίκκης: «Εκσυγχρονίζεται η ΔΕΣ ΡΟΔΑ» 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δ. Τσίκκης: «Εκσυγχρονίζεται η ΔΕΣ ΡΟΔΑ» 

-Εκσυγχρονίζονται οι υπηρεσίες που παρέχει η ΔΕΣ ΡΟΔΑ προς το επιβατικό κοινό. Στόχος του νέου προέδρου της ΔΕΣ ΡΟΔΑ κ. Δημήτρη Τσίκκη, αλλά και της νέας δημοτικής αρχής είναι η Δημοτική Επιχείρηση Συγκοινωνιών ΡΟΔΑ, να γυρίζει σελίδα και να αξιοποιήσει όλες τις δυνατότητες που έχει ως υγιής επιχείρηση, αναβαθμίζοντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες στους πολίτες και στους επισκέπτες της Ρόδου, που χρησιμοποιούν τα λεωφορεία της για τις μετακινήσεις τους.

 Το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΣ ΡΟΔΑ, που συγκροτήθηκε σε σώμα προ ημερών, αμέσως έπιασε δουλειά και ο πρόεδρος της κ. Δημήτρης Τσίκκης σε καθημερινές συναντήσεις που έχει με το στελεχιακό δυναμικό της ,δίνει σαφείς κατευθύνσεις , για τις παρεμβάσεις που πρέπει να ολοκληρωθούν προκειμένου να μετατραπεί σε μια σύγχρονη επιχείρηση συγκοινωνιών.

Η ολοκλήρωση της εγκατάστασης των  60 «έξυπνων στάσεων» αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για τον κ. Τσίκκη, ο οποίος μετά από πιέσεις που άσκησε προς τον ανάδοχο του έργου, αναμένεται να αποπερατωθεί τις επόμενες ημέρες. Συγκεκριμένα θα ολοκληρωθεί η τοποθέτηση νέων στεγάστρων σε ισάριθμες στάσεις λεωφορείων εντός της πόλεως Ρόδου και στον οδικό άξονα Ρόδου – Αεροδρομίου.

Οι «έξυπνες στάσεις» πέραν της προστασίας από τον ήλιο και την βροχή θα παρέχουν προς το επιβατικό κοινό πληροφορίες σχετικά με την κίνηση των λεωφορείων. Το σύστημα της τηλεματικής που θα εγκατασταθεί , θα ενημερώνει τους επιβάτες για τον χρόνο αναμονής τους στην στάση, προκειμένου να επιβιβαστούν στο λεωφορείο, για τον προορισμό τους. Οι ψηφιακές πλατφόρμες που θα τοποθετηθούν θα είναι ενημερωμένες ανά πάσα στιγμή και θα ενημερώνουν με ακρίβεια τους επιβάτες. 

Επίσης μετά από επαφές που είχε ο κ. Δημήτρης Τσίκκης,  τις επόμενες ημέρες θα  τοποθετηθούν σε πρώτη φάση σε ορισμένες στάσεις σταθμοί φόρτισης κινητών , που θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν εκτός από τους επιβάτες των λεωφορείων και οι περαστικοί 

 

Παράλληλα, η νέα διοίκηση της ΔΕΣ ΡΟΔΑ, αξιοποιώντας τις δυνατότητες που δίνει η νέα  τεχνολογία, προχώρησε τη διαδικασία και εντός των ημερών πιλοτικά σε κάποια μαθηματικά δρομολόγια , που εκτελεί η Δημοτική Επιχείρηση , θα παρέχεται δωρεάν ίντερνετ στους μαθητές.

«Στόχος μας είναι η αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες και τους επισκέπτες της Ρόδου, από τη ΔΕΣ ΡΟΔΑ, με την αξιοποίηση και των νέων τεχνολογιών. Είμαστε αισιόδοξοι, ότι με δουλειά επιμονή, νοικοκυριό  και μεθοδικότητα όπως ζήτησε και ο δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης , η ΔΕΣ ΡΟΔΑ κατά τη διάρκεια της θητείας της νέας δημοτικής αρχής θα γυρίσει σελίδα και λειτουργεί στα πρότυπα των σύγχρονων επιχειρήσεων συγκοινωνιών, πάντα όμως προς όφελος των κατοίκων του νησιού μας αλλά και της Δημοτικής Επιχείρησης μας, που συνεχίζει να ασκεί το κοινωνικό έργο της.» δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΕΣ ΡΟΔΑ κ. Δημήτρης Τσίκκης. 

 

 

Τσίκκης Ν. Δημήτριος

Πρόεδρος διοικητικού Συμβουλίου

 

Δημοτική Επιχείρηση Συγκοινωνιών ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ (Δ.Ε.Σ.ΡΟΔΑ)

p: +30 6943740543 a: Δωρητών 10 ,Ιαλυσός 85101 Ρόδου 

e: tsikkis@gmail.com s: tsikkis.dimitris 

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...