Δ. Γάκης: «Η φωνή της ΕΡΤ και της ΕΡΑ Ρόδου δεν σίγησε και ούτε πρόκειται να την αφήσουμε να σιγήσει. Είναι ζήτημα δημοκρατίας.»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Η φωνή της ΕΡΤ και της ΕΡΑ Ρόδου δεν σίγησε και ούτε πρόκειται να την αφήσουμε να σιγήσει. Είναι ζήτημα δημοκρατίας.»

Με αφορμή τις τελευταίες πληροφορίες και εξελίξεις, όσον αφορά το «κόψιμο» του σήματος αναμετάδοσης του εναλλακτικού τηλεπικοινωνιακού δορυφόρου, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Γάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η ΕΡΤ ήταν και παραμένει η φωνή της Ελλάδας σε όλη την υφήλιο. Η επικείμενη τελική ‘φίμωση’ που επιχειρείται με την διακοπή της αναμετάδοσης από το δεύτερο δορυφόρο, και η έντονη παραφιλολογία που αναπτύσσεται γύρω από επικείμενη αστυνομική επέμβαση σε όλες τις  εγκαταστάσεις ανά την επικράτεια, πρέπει να παραμείνουν στη σφαίρα της φαντασίας και να μην υλοποιηθούν ποτέ.
Η ΕΡΑ Ρόδου, πυλώνας πολιτισμού και ενημέρωσης, είναι η καθημερινή συντροφιά του Δωδεκανήσιου, σε όποιο νησί ή θαλάσσιο πέρασμα του νομού μας και αν βρίσκεται. Οι επί μήνες αγωνιζόμενοι απολυμένοι της χρειάζονται τη στήριξη όλων μας, και δεν μπορούμε παρά να την παρέχουμε. Είμαστε δίπλα τους και αγωνιζόμαστε μαζί τους σε κάθε βήμα αυτού του επίπονου, συνεχιζόμενου αγώνα για το δίκαιο και το σωστό.»


Το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
-.-

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...