Δύο χρόνια με Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας

Συμπληρώθηκαν δύο χρόνια με Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Δύο χρόνια δημιουργικά,  που άλλαξαν το κλίμα στη χώρα μας σε όλους τους τομείς,  ανοίγοντας το δρόμο στην ανάπτυξη και τη δημιουργία .

Δύο χρόνια στα οποία άρχισαν οι Έλληνες πάλι να ελπίζουν .

Μία Κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη , που από τις πρώτες ημέρες απέδειξε τη γνώση των προβλημάτων της χώρας και τη διάθεση για την επίλυση τους. Στους Έλληνες εμπεδόθηκε πάλι η ελπίδα  και η χώρα ανέκτησε σε μεγάλο βαθμό σεβασμό και εκτίμηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τη Διεθνή Κοινότητα.

 Η προσωπικότητά του Πρωθυπουργού μας και η εκτίμηση που φαίνεται ότι τρέφουν στο πρόσωπο του όλοι οι ξένοι Ηγέτες βοηθούν στην προβολή των εθνικών μας δικαίων, με την επιμονή και πειθώ του Πρωθυπουργού και της Διπλωματίας μας και όλα αυτά συνέβαλαν ώστε σήμερα η Ελλάδα να αναγνωρίζεται ως ένας σοβαρός και άξιος εκτιμήσης εταίρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και μέλος της Διεθνούς κοινότητας, έχοντας σοβαρό ρόλο στην Ευρωπαϊκή και Διεθνή πολιτική σκηνή .

Οι πρωτοβουλίες του Κυριάκου Μητσοτάκη και στον οικονομικό τομέα και στο πρόβλημα της πανδημίας έχουν αποδειχθεί τελεσφόρες με διεθνή αναγνώριση .

Το πρόγραμμα ΕΛΛΑΔΑ 2.0 των 32 Δις Ευρώ εγκρίθηκε από τα πρώτα και σύντομα αρχίζει η υλοποίηση του .

Η πανδημία, όπως και σε όλο τον κόσμο, είναι γνωστό ότι δημιούργησε τεράστια προβλήματα και ανέκοψε προσωρινά το ρυθμό ανάπτυξης και στη χώρα μας Η αντιμετώπιση της όμως γίνεται από την Κυβέρνηση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο  και αποτελεί σήμερα και για κάποιο χρόνο ακόμη το κύριο μέλημα της Κυβέρνησης.

 Ας ελπίσουμε ότι θα ευοδωθεί η προσπάθεια για τον πλήρη εμβολιασμό του λαού μας,  που όπως φαίνεται είναι η κυρία και η μόνη ελπίδα να απαλλαγούμε από το δύσκολο αυτό ιό.

 Οφείλουν όλοι , η Εκκλησία μας,  όπως μέχρι σήμερα , τα κόμματα , τα Μ.Μ.Ε. και οι συνδικαλιστικοί φορείς να συνεχίσουν να βοηθούν την κυβερνητική προσπάθεια,  ώστε να πειστούν όλοι οι Έλληνες να εμβολιασθούν. Βοήθεια βεβαίως χωρίς αστερίσκους και κομματικούς υπολογισμούς.

Ιδιαίτερη προσπάθεια θα απαιτηθεί να γίνει στο Νομό μας , αφού όλοι περιμένουμε μία καλή τουριστική  χρόνια και η παραπάνω μέριμνα είναι προϋπόθεση γι' αυτό.

 Η Ελλάδα μας χρειάζεται συνεννόηση των Ελλήνων , συνεργασία,  ενότητα και ειλικρινή διαλόγο των κομμάτων,  μακράν μικροτήτων, εκδίκησης, λαϊκισμού και εμφυλιωτικών ψυχώσεων,  αισθήμάτα και συμπεριφορές, που αποδοκίμασαν  προ δύο ετών πανηγυρικά οι Έλληνες. 

Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη εξασφαλίζει την ενότητα,  την εμπέδωση κράτους δικαίου και κράτους με κοινωνικό πρόσωπο και την προοδευτική ανάπτυξη της χώρας.

Οι συνεχείς μετρήσεις της κοινής γνώμης δείχνουν τη μεγάλη εμπιστοσύνη των Ελλήνων στην Κυβέρνηση και στον Πρωθυπουργό μας Κυριάκο Μητσοτάκη και η εμπιστοσύνη αυτή,  με βεβαιότητα θα εξακολουθήσει και στο μέλλον,  όταν μάλιστα θα αποδώσουν και τα αναπτυξιακά προγράμματα και η εκτέλεση των προγραμματισθέντων μεγάλων αναπτυξιακών έργων.

Για τη Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας ( Δ.Ε.Ε.Π.)Δωδεκανήσου  Νέας Δημοκρατίας 

       Η Πρόεδρος 

Ευτυχία Γ .Χαραλαμποπούλου 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...