Δύο συλλήψεις για εμπόριο προϊόντων απομίμησης στη Ρόδο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Συνελήφθη δυο υπεύθυνοι καταστημάτων για εμπόριο προϊόντων απομίμησης στη Ρόδο -Η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει και τους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων -Κατασχέθηκαν -111- τεμάχια απομιμητικών προϊόντων γνωστού εμπορικού οίκου -Συνελήφθησαν χθες (10 Ιουλίου 2018) στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, μια 44χρονη και ένας 63χρονος ημεδαποί, (υπεύθυνοι καταστημάτων λιανικού εμπορίου), για εμπόριο προϊόντων απομίμησης. Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση κατηγορούνται και οι ιδιοκτήτες των εμπορικών επιχειρήσεων.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους περιλαμβάνει τα αδικήματα της πλαστογραφίας, αποδοχής-διάθεσης προϊόντων εγκλήματος, παραβίασης της νομοθεσίας για την πνευματική ιδιοκτησία και τον αγορανομικό κώδικα.

Ειδικότερα, χθες το πρωί στην πόλη της Ρόδου, ύστερα από σχετική καταγγελία και έλεγχο που έγινε σε δυο εμπορικά καταστήματα βρέθηκαν να διατίθενται προς πώληση συνολικά -111- είδη (υφασμάτινα αξεσουάρ, πορτοφόλια, κ.α.) τα οποία όπως διαπιστώθηκε αποτελούν προϊόντα απομίμησης και αντιγραφής γνήσιων εμπορικών σημάτων γνωστής εταιρείας.

Τα απομιμητικά προϊόντα κατασχέθηκαν.

Φωτογραφικό υλικό

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Στην Κάρπαθο βρίσκεται απο το πρωί ο αναπληρωτής ΥπουργόςΥγείας Πάυλος Πολάκης μαζί με τον...
Μετά από συνάντηση που πραγματοποίησε σήμερα ο τ. Υφυπουργός Πολιτισμού – Τουρισμού Γιώργος...
«Αγαπημένη Συνεργάτιδα, που μετουσίωσε την επιστημονική της κατάρτιση και αγάπη για τον συμπολίτη...