Δωδεκανήσιοι Υποψήφιοι στην Αττική

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Δωδεκανήσιοι Υποψήφιοι στην Αττική--Η Ομοσπονδία Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών- Πειραιώς προσπαθεί να συμμετέχει στην προβολή όλων των υποψηφίων Δωδεκανησίων της Αττικής στις προσεχείς εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Σκοπός μας είναι η γνωστοποίηση όλων των Δωδεκανησιακών υποψηφιοτήτων, εάν είναι δυνατό, στους συμπατριώτες μας, οι οποίοι διαμένουν και πιθανότατα ψηφίζουν σε κάποιο Δήμο της Αττικής, ώστε, εάν το επιθυμούν, να ενισχύσουν την υποψηφιότητα ενός συμπατριώτη υποψηφίου.

 

             Προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης, επιθυμούμε να σας διευκρινίσουμε ότι ο ρόλος της Ομοσπονδίας μας σε καμία περίπτωση δεν ταυτίζεται με οποιαδήποτε κομματική ή παραταξιακή καθοδήγηση. Αντίθετα, πιστεύουμε πάντοτε στην ελευθερία σκέψης και έκφρασης, αξίες για τις οποίες αγωνιζόμαστε. Στην προκειμένη περίπτωση, περιοριζόμαστε απόλυτα στην κατά το δυνατό ευρύτερη διάδοση της πληροφορίας περί των Δωδεκανησιακών υποψηφιοτήτων στην Αττική, ώστε εάν κάποιος συμπατριώτης μας που ψηφίζει σε κάποιο Δήμο της Αττικής και επιλέγει τον συνδυασμό στον οποίο υπάρχει και Δωδεκανήσιος υποψήφιος, να γνωρίζει ότι έχει τη δυνατότητα να επιλέξει έναν συμπατριώτη του.

 

          Η συγκέντρωση όλων των Δωδεκανησιακών υποψηφιοτήτων στην Αττική είναι δύσκολη όσο και χρονοβόρος και για τον λόγο αυτό, προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε με όλους τους Δωδεκανησιακούς φορείς της Αττικής, ώστε να καταγράψουμε μια λίστα  υποψηφίων, όσο  το δυνατό πλήρης.

 

            Με την βεβαιότητα ότι αντιλαμβάνεσθε την σημασία της προσπάθειάς μας, ζητούμε τη συνδρομή σας, γνωστοποιώντας προς την Ομοσπονδία μας, όσα στοιχεία  Δωδεκανησιακών υποψηφιοτήτων διαθέτετε.

 

Το ΔΣ της Ομοσπονδίας μας

 

 

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...