Δυναμική παρέμβαση απο Σταμούλη για την καταβολή δεδουλευμένων σε εργαζόμενους ξενοδοχείου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

26/09/2013

 

Ύστερα από δυναμική παρέμβαση του Προέδρου του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου Αθ. Σταμούλη, άρχισε η καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους σε ξενοδοχείο της δυτικής πλευράς της Ρόδου, οι οποίοι παρέμεναν απλήρωτοι επί δύο μήνες. Μετά απ’ αυτήν την εξέλιξη έληξε η κινητοποίηση των εργαζομένων, οι οποία είχε ξεκινήσει από το πρωί της Πέμπτης, 26/09/2013.

YPOGRAFI 001Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου βρίσκεται επίσης από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των απλήρωτων εργαζομένων του ξενοδοχείου RHODOS VILLAGE, οι οποίοι από την Τετάρτη, 25/09/2013, βρίσκονται σε αγωνιστική κινητοποίηση διεκδικώντας την καταβολή των δεδουλευμένων τους. Ο Πρόεδρος του Σωματείου Ξεν/λων Ρόδου, παρά το γεγονός ότι απουσιάζει στην Αθήνα για το  ζήτημα του Επιδόματος Ανεργίας, βρίσκεται σε συνεννόηση με τους εργαζομένους στην επιχείρηση, ενώ έχει ήδη έρθει σε επικοινωνία και με την Επιθεώρηση Εργασίας Ρόδου ζητώντας της να παρέμβει, ώστε να καταβληθούν άμεσα τα οφειλόμενα. Ο Πρόεδρος είναι σε επαφή και με την ίδια την διοίκηση της εταιρίας, από την οποία ζήτησε να λυθεί άμεσα το ζήτημα. Τελικά ύστερα από την παρέμβαση του, η επιχείρηση άρχισε να καταβάλει μισθούς στους εργαζόμενους από χθες κιόλας  25/09/2013 ενώ οι αργαζόμενοι αρνούνται να επιστρέψουν στην εργασία τους αν δεν εξοφληθούν πλήρως.  

Ο αγώνας θα συνεχιστεί και το Σωματείο Ξεν/λων Ρόδου θα βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων, μέχρι την πλήρη εξόφληση των δεδουλευμένων τους.

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...