Δράσεις του 4ου Γυμνασίου Ρόδου για τη 2η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Δράσεις του 4ου Γυμνασίου Ρόδου για τη 2η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού Το 4ο Γυμνάσιο Ρόδου σε συνεργασία με το ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής στο πλαίσιο των δράσεων για τη 2η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού οργάνωσε σχετική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 5/10/2015 στο κλειστό γυμναστήριο Διαγόρας (τέντα).

Ο αθλητικός συντάκτης κ. Γιώργος Αθανασίου, η πρωταθλήτρια Ράνια Ρεμπούλη και η περιφερειακή σύμβουλος κ. Μαριετούλα Παπαβασιλείου σε μια όμορφη τελετή μίλησαν στους μαθητές για τους Ρόδιους Ολυμπιονίκες, για την ιστορία των Ολυμπιακών αγώνων, την έννοια του Ολυμπισμού, τα ιδεώδη και τις αξίες του. Μετά το πέρας της εκδήλωσης οι μαθητές συμμετείχαν σε ποικίλες αθλητικές δραστηριότητες (μπάσκετ, τζούντο, βόλεϊ, kids athletics, ελεύθερες δραστηριότητες), οι οποίες οργανώθηκαν από τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής του σχολείου μας σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς και τα μαθητικά συμβούλια και πραγματοποιήθηκαν στο βοηθητικό γήπεδο του Δημοτικού σταδίου «Διαγόρας».

Η επιτυχής ολοκλήρωση των δράσεων της ημέρας συνέβαλε στην ευαισθητοποίηση των μαθητών σε θέματα αθλητικής παιδείας και ανέδειξε την αξία και το δυναμικό ρόλο του σχολικού αθλητισμού. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση των αθλητικών εκδηλώσεων: • τον ΓΣ «Διαγόρας» για τη φιλοξενία, • τον ΔΟΠΑΡ για την παραχώρηση του βοηθητικού γηπέδου, καθώς και το προσωπικό του ΔΟΠΑΡ (κ. Ηλία Βασιλαράκη, κ. Μανώλη Κώττη, κ. Μιχάλη Χαρίτο), • την περιφερειακή σύμβουλο ΠΕ Ρόδου κα Μαριετούλα Παπαβασιλείου, • τον αθλητικό συντάκτη κ. Γιώργο Αθανασίου • και την πρωταθλήτρια Ράνια Ρεμπούλη.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...