Δράσεις του Πολυδύναμου Κέντρου Ρόδου του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ στην Κάρπαθο

Δελτίο τύπου

Θέμα: Δράσεις του Πολυδύναμου Κέντρου Ρόδου του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ στην Κάρπαθο

Το προσωπικό του Πολυδύναμου Κέντρου Ρόδου του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ θα βρίσκεται από τις 09/10/2024 έως και τις 11/10/2024 στην Κάρπαθο, για να πραγματοποιήσει δράσεις πρόληψης, ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για θέματα εξαρτήσεων, σε σχολικές μονάδες της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και σε φορείς του νησιού.

Υπενθυμίζουμε ότι το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων, αποτελεί το μεγαλύτερο δίκτυο υπηρεσιών απεξάρτησης και Κοινωνικής Επανένταξης στη χώρα μας.Στο Πολυδύναμο Κέντρο του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ στη Ρόδο, παρέχονται υπηρεσίες Πρόληψης, Συμβουλευτικής, Θεραπείας και επανένταξης παρέχοντας ολοκληρωμένη θεραπευτική παρέμβαση και στα ίδια τα άτομα που έχουν θέματα εξάρτησης νόμιμων ή παράνομων ουσιών αλλά και στα μέλη της οικογένειάς τους.

Το Πολυδύναμο Κέντρο Ρόδου του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ έχει ενταχθεί από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο Περιφερειακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο 2021-2027» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ). Όλες οι υπηρεσίες του ΚΕΘΕΑ παρέχονται δωρεάν και δεν χορηγούνται υποκατάστατα.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας για οποιαδήποτε πληροφορία είναι τα 22410 73751 & 22410 20343.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  Ψευδείς χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του Αλεξάνδρου Κολιαδη, ο  πρόεδρος του Γ´...
Την έλλειψη νεφρολόγου και κέντρου αιμοκάθαρσης στο νοσοκομείο της Καρπάθου επισημαίνει σε επιστολή...
Γνωρίζουμε τι έγινε στις δημοτικές εκλογές στο δήμο Ρόδου και πως βγήκε το αποτέλεσμα αλλά τώρα στο...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...