Δράκος Στέφανος: Για εμάς μιλάνε τα έργα μας!

Θέμα: Δήλωση υποψηφιότητας Δράκου ΣΤΕΦΑΝΟΥ του Ιωάννη

με την παράταξη ME ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΔΟ του Αντώνη Β. Καμπουράκη

 

Τίτλος: Δράκος ΣΤΕΦΑΝΟΣ: Για εμάς μιλάνε τα έργα μας!

Με αφορμή την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου, σήμερα, 08η Σεπτεμβρίου 2023, ημέρα Παρασκευή, ο Αντιδήμαρχος Πολιτιστικών Μνημείων και Υπηρεσίας Δόμησης Δρ. Στέφανος Ι. Δράκος και εκ νέου υποψήφιος με την παράταξη «ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΔΟ» με επικεφαλής τον σημερινό Δήμαρχο Ρόδου και εκ νέου υποψήφιο για το αξίωμα του Δημάρχου Αντώνη Β. Καμπουράκη, προέβη στην κάτωθι σύντομη ανοικτή επιστολή προς τους πολίτες της Ρόδου:

«Αγαπητές μου συμπολίτισσες,

Αγαπητοί μου συμπολίτες,

Τέσσερα (4) χρόνια εργάστηκα σταθερά, προσηλωμένα, κοπιαστικά και έντιμα, τιμώντας την εμπιστοσύνη που μου έδειξε ο Ροδιακός λαός.

Σήμερα, ένα (1) μήνα πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 08ης Οκτωβρίου του έτους 2023 και με αφορμή την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου, σας γνωστοποιώ την απόφασή μου να είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου με την παράταξη «ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΔΟ» του Αντώνη Β. Καμπουράκη.

Με σειρά ολοκληρωμένων έργων στην ευθύνη μας, εκτελούμενων, προς άμεση έναρξη εργασιών, δημοπρατημένων ή προς άμεση δημοπράτηση, αν μη τι άλλο αποδεικνύεται πως για την ομάδα μας, μιλάνε τα έργα μας (!)

Ελπίζω στην έμπρακτη στήριξή σας, προκειμένου να μπορέσουμε να συνεχίσουμε αποτελεσματικότερα το έργο μας για το καλό του τόπου που γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε και προσφέρουμε. Για εμάς, αλλά και για τα παιδιά μας, τα οποία μεγαλώνουμε σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο.

Εύχομαι και ελπίζω ολόψυχα να εκλεγούν οι αξιότεροι σύμβουλοι από το σύνολο των παρατάξεων που μετέχουν στις δημοτικές εκλογές για τη Ρόδο μας. Για τη συγκρότηση ενός άξιου και παραγωγικού Δημοτικού Συμβουλίου.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων, βέβαιος για την επιλογή σας και παραμένω πάντοτε στη διάθεσή σας.

Με εκτίμηση,

Δράκος ΣΤΕΦΑΝΟΣ του Ιωάννη»

 

 

 

 

 

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Η μάχη της αμμουδιάς, το αθέατο Τραμπολίνο της Ρόδου και ένας στραβωμένος Πύργος Ναυαγοσώστη...
Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...