Δικογραφίες σε βάρος δύο Αλβανών για κλοπές σε κατοικίες της Καρπάθου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Εξιχνιάστηκαν δυο κλοπές από κατοικίες στην Κάρπαθο -Δράστες είναι δυο Αλβανοί, οι οποίοι εντοπίστηκαν και σχηματίστηκαν σε βάρος του ξεχωριστές δικογραφίες -Στην κατοχή τους βρέθηκαν τα κλοπιμαία και αποδόθηκαν στους δικαιούχους -Εξιχνιαστήκαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρπάθου δυο περιπτώσεις κλοπής από κατοικίες σε χώρια του νησιού και εντοπίστηκαν οι δράστες.

Πρόκειται για δυο υπηκόους Αλβανίας ηλικίας 64 και 27 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, όσον αφορά τον 64χρονο κατηγορούμενο, την 11.03.2018 παραβίασε κατοικία και αφαίρεσε χρήματα και τιμαλφή. Ο δράστης εντοπίστηκε την 21.03.2018 και βρέθηκε στην κατοχή του το μεγαλύτερο μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων.

Αναφορικά με τον 27χρονο, το χρονικό διάστημα 14/18.03.2018 παραβίασε κατοικία και αφαίρεσε αφαίρεσε τιμαλφή, χρήματα και προσωπικά αντικείμενα. Ο δράστης εντοπίστηκε χθες (23.03.2018) το απόγευμα και στο πλαίσιο της αστυνομικής βρέθηκαν στην κατοχή του το μεγαλύτερο μέρος των κλεμμένων αντικειμένων, καθώς και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 10 γραμμαρίων.

Τα ανευρεθέντα κλοπιμαία αποδόθηκαν στους δικαιούχους, ενώ η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε.

Ο 27χρονος Αλβανός συνελήφθη.

Φωτογραφικό υλικό

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Στην Κάρπαθο βρίσκεται απο το πρωί ο αναπληρωτής ΥπουργόςΥγείας Πάυλος Πολάκης μαζί με τον...
Μετά από συνάντηση που πραγματοποίησε σήμερα ο τ. Υφυπουργός Πολιτισμού – Τουρισμού Γιώργος...
«Αγαπημένη Συνεργάτιδα, που μετουσίωσε την επιστημονική της κατάρτιση και αγάπη για τον συμπολίτη...