Διημερίδα για την «Ασφάλεια και Ποιότητα» διοργάνωσε το Τουριστικό Πρακτορείο GEMTravel

Διημερίδα για την «Ασφάλεια και Ποιότητα» διοργάνωσε το Τουριστικό Πρακτορείο GEMTravel στις 15 και 16 Απριλίου με την συμμετοχή του συνόλου των οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων και των Διοικητικών Υπαλλήλων του Πρακτορείου   .

Η διημερίδα περιλάμβανε ενημέρωση πάνω σε θέματα Πρώτων Βοηθειών , Πυρασφάλειας και Ασφαλούς Οδήγησης με εξωτερικούς εισηγητές που ειδικεύονται στα εν λόγο ζητήματα .

Πιο συγκεκριμένατο πρόγραμμα της διημερίδας περιλάμβανε :

Δευτέρα 15/4/2019

Χώρος Διεξαγωγής: Εγκαταστάσεις Parking ΕταιρίαςGEMTravel

15:00-17:00Πρώτες Βοήθειες σε περιπτώσεις τραυματισμών και λιποθυμικών επεισοδίων ,   με εισηγητή την κ. Μαρία Νικολοπούλου από τον Ερυθρό Σταυρό .

17:15-19:45Πυρόσβεση-Πυρασφάλεια & αντιμετώπιση έκτακτων συνθηκών και εκκένωσης λεωφορείου λόγω πυρκαγιάς με εισηγητές τον Πυραγό  κ. ΜενεμενλήΔημήτριο και τον Ανθυποπυραγό κ. Λοίζο Γεώργιο ,στην διάρκεια της οποίας πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα άσκηση εκκένωσης τουριστικού λεωφορείου λόγω πυρκαγιάς .

Τρίτη 16/4/2019

Χώρος Διεξαγωγής: AtriumPlatinumHotel

16:00-19:00Ασφαλής Οδήγηση με εισηγητή τον κ. Μαρκουίζο Αναστάσιο ( γνωστό και ως Ιαβέρη ) η εισήγηση του οποίου συγκίνησε και κατέδειξετο«Εθνικό Θέμα» των τροχαίων ατυχημάτων αλλά και των τρόπων περιορισμού των απωλειών .

ToGemTravelσυνεχίζοντας να επενδύει ουσιωδώς πάνω σε θέματα ασφάλειας και ποιότητας, θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους εισηγητές για την πολύτιμη συνεισφορά τους και δεσμεύεται όπως συνεχίζει να οργανώνει ανάλογες δράσεις με γνώμονα πάντα την καλύτερη εκπαίδευση του προσωπικού και την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...