Διευρυμένο ωράριο σε όλα τα καταστήματα της Τράπεζας Δωδεκανήσου έως 31 Οκτωβρίου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων στην Αύξηση Κεφαλαίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διευρυμένο ωράριο σε όλα τα καταστήματα της Τράπεζας Δωδεκανήσου

έως 31 Οκτωβρίου για την καλύτερη εξυπηρέτηση

των συμμετεχόντων στην Αύξηση Κεφαλαίου

 

 

Συνεχίζεταιδυναμικά η ΑύξησηΚεφαλαίου τηςΤράπεζαςΔωδεκανήσου, με την προσέλευσηνέων και παλαιώνσυνεταίρων που επιθυμούν να εγγράφουν ή να ασκήσουν τα προτιμησιακά τουςδικαιώματα.

 

Η Διοίκηση της Τράπεζας για την διευκόλυνση των συμμετεχόντων στην Αύξηση, αποφάσισε ότι όλα τα καταστήματα της Τράπεζας από 21 μέχρι 31 Οκτωβρίουθα λειτουργήσουν διευρυμένοωράριο. Κατά συνέπεια τα 19 καταστήματα τηςΤράπεζας σε όλα τα Δωδεκάνησα και στον Πειραιά θα λειτουργούν καιπέραν του κανονικού ωραρίου ως εξής:

  • από Δευτέρα έως Παρασκευή, τα απογεύματα 5.00μμ -8.00 μμ
  • και το Σαββάτο: 8.30πμ – 2.30μμ  

 

Υπενθυμίζεταιότι από 19 έως και 31 Οκτωβρίου μπορούν να συμμετάσχουν στην Αύξηση Κεφαλαίου της Τράπεζας Δωδεκανήσου τόσο τα παλαιά όσο και τα νέα μέλη. Το δικαίωμα εγγραφής των νέων μελών ανέρχεται στα 5€. Επισημαίνεται ότι κατά την διάρκεια της Αύξησης Κεφαλαίου η συνεταιριστική μερίδα διατίθεται στην  προνομιακή τιμή των 18,50€ ενώ μετά την λήξη της Αύξησης η τιμή διάθεσης της μερίδας θα επανέλθει στα 27,50€.

 

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν  να συμμετάσχουν στην Αύξηση Κεφαλαίου να προσέλθουν εγκαίρως στα καταστήματα τηςΤράπεζας, εκμεταλλευόμενοι το διευρυμένο ωράριο για την πληρέστερη ενημέρωση τους και την καλύτερη εξυπηρέτηση τους.

 

Επισημαίνεται ότι ένθερμη υποστήριξη της προσπάθειας αυτής από όλους,  τους φορείς , τα νοικοκυριά  και  από τον επιχειρηματικό κόσμο της Δωδεκανήσου, επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη των Δωδεκανησίων προς την Τράπεζα Δωδεκανήσουκαι αποτελεί αναγνώριση  του ουσιαστικού ρόλου της στην στήριξη και την ανάπτυξη της τοπικής μας οικονομίας.

 

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Φώτης Χατζηδιάκος: Κάποιοι έκτισαν καριέρες πατώντας πάνω σε μια τραγωδία – Το μυαλό μας παραμένει...
Ομόφωνα το μικτό ορκωτό δικαστήριο της Κω αποφάσισε οτι είναι αθώοι για όλες τις κατηγορίες που...
Ηχηρό μήνυμα προς την Άγκυρα έστειλε σήμερα ο τέως υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης,...
Ανακοινώσεις Τύπου Γιώργος Αμυράς: «Δε θα επιτραπεί το κυνήγι ελαφιών στη Ρόδο»   3...