Διευθυντής στο τμήμα Ενδοσκοπικής Χειρουργικής Γυναικείας Αναπαραγωγής στον όμιλο Υγεία ο Καρπάθιος Δρ Βασίλης Καπετανάκης! Του Μανώλη Δημελλά

Λένε πως όταν έχεις ρίζες σε ένα επάγγελμα και αποφασίσεις να το ακολουθήσεις τότε η αληθινή καριέρα χτίζεται δύσκολα κι επιβάλλεται να γίνεις πολλές φορές καλύτερος από τους προγόνους σου αν θέλεις πραγματικά να ξεχωρίζεις.
Η περίπτωση του Καρπάθιου γυναικολόγου Βασίλη Καπετανάκη είναι από εκείνες που μας κάνουν να χαιρόμαστε για την καταγωγή, το νησί και ιδιαίτερα για τους ανθρώπους που το κάνουν να ξεχωρίζει.
Ο Βασίλης Καπετανάκης αναλαμβάνει την διεύθυνση σε ένα από τα μεγαλύτερα θεραπευτικά κέντρα της Ελλάδας, στον όμιλο Υγεία, εκεί αναλαμβάνει το εξειδικευμένο κέντρο Προηγμένης Ενδοσκοπικής Χειρουργικής (Λαπαροσκοπικά, Ρομποτικά και Υστεροσκοπικά) Γυναικείας Αναπαραγωγής!
Ο μικρότερος γιός του διάσημου σε όλο τον κόσμο γυναικολόγου ενδοκρινολόγου Μανώλη Καπετανάκη, ο Βασίλης Καπετανάκης, σπούδασε ιατρική στην Αθήνα, ειδικεύτηκε στην μαιευτική στο διάσημο Mayo Clinic και συνεχίζει να εκπαιδεύεται σε τεχνολογίες του μέλλοντος και να εξελίσσει το πρότυπο οικογενειακό κέντρο γονιμότητας.
Στον Βασίλη ξεχωρίζεις το πλατύ χαμόγελο και τη σιγουριά, χαρίσματα που του προσφέρουν η άρτια γνώση, ο επαγγελματισμός και η εργατικότητα του.
Πρόκειται για τα χαρακτηριστικά που οι υποψήφιοι γονείς αναγνωρίζουν στον Βασίλη με την πρώτη ματιά. Κι αυτό γιατί τόσο ο πατέρας του, ο Μανώλης, όσο και ο Βασίλης είναι οι γιατροί που μοιράζονται μοναδικές στιγμές και δένονται με κάθε μια περίπτωση ξεχωριστά.
Η τεχνολογική επανάσταση στην ιατρική, τα ρομπότ-εργαλεία απογειώνουν τις μορφές επέμβασης στο ανθρώπινο σώμα, δίνουν στους γιατρούς που αποφασίζουν να τις μάθουν, απίστευτες δυνατότητες.
Όμως ο ίδιος ο γιατρός-θεραπευτής, ο χαρακτήρας του, η στάση του και ειδικότερα η ολιστική προσωπική αντιμετώπιση για κάθε θεραπευόμενο, είναι το παγκόσμιο μυστικό που προσφέρει την βέλτιστη θεραπεία.
Ειδικότερα στον ευαίσθητο τομέα της αναπαραγωγικής τα πράγματα απαιτούν από τον θεραπευτή ακόμη πιο προσεκτικά βήματα, κάτι που Δρ Βασίλης Καπετανάκης το κληρονόμησε αλλά και φρόντισε να το εξελίξει και να το φέρει στην σύγχρονη εποχή μας.
Η νέα θέση του είναι η αναγνώριση, τόσο στο ταλέντο, όσο και στην καθημερινή του άοκνη προσπάθεια και ανοίγει το δρόμο για ακόμη υψηλότερα προσωπικά πετάγματα, προσφορά στον συνάνθρωπο.
Η αναπαραγωγική χειρουργική, σε συνδυασμό με τα γνωστά πλεονεκτήματα της ενδοσκοπικής χειρουργικής, αποτελεί σπουδαιότατο τμήμα στην θεραπεία της γυναικείας υπογονιμότητας, είτε επιτυγχάνοντας πλήρη αποκατάσταση της γονιμότητας, καθιστώντας δυνατή την ικανότητα αυτόματης σύλληψης, είτε αυξάνοντας σημαντικά τα ποσοστά επιτυχίας της εξωσωματικής γονιμοποίησης στις περιπτώσεις που ενδείκνυται.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...