Διατροφικές συμβουλές για επίπεδη κοιλιά - Του διατροφολόγου Μανώλη Μοράρη

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ  ΓΙΑ ΕΠΙΠΕΔΗ ΚΟΙΛΙΑ-Η επιθυμία σας να αδυνατίσετε και να αποκτήσετε μία επίπεδη κοιλιά  είναι μία δυνατότητα που έχετε, η οποία επιζητά την υλοποίηση της. Σαφώς και υπάρχουν ορισμένες μικρές συμβουλές διατροφής οι οποίες θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε το σώμα που ονειρεύεστε.  Αυτές είναι:


Αποφύγετε τροφές που σχετίζονται με την εναπόθεση λίπους στο σώμα σας όπως η άσπρη ζάχαρη, το αλκοόλ και οι επεξεργασμένες τροφές.

Επιτρέψτε στον εαυτό σας να καταναλώσει ένα ελεύθερο γεύμα όπως ζυμαρικά ή ένα κομμάτι γλυκό. Αν ακολουθείτε ένα υγιεινό πρόγραμμα διατροφής όλη την υπόλοιπη εβδομάδα, η περιστασιακή κατανάλωση παραπάνω θερμίδων κάνει τον οργανισμό σας να μεταβολίζει πιο γρήγορα.

Μην παραλείπετε το πρωινό. Καλό θα είναι να μην φεύγετε νηστικοί από το σπίτι το πρωί, προτιμήστε δημητριακά ολικής αλέσεως τα οποία συμβάλλουν στην απώλεια κοιλιακού λίπους και αν δεν προλαβαίνετε, πάρτε ένα φρούτο και λίγα καρύδια ή αμύγδαλα μαζί σας.

Μην τρώτε αργά το βράδυ. Αν μπορείτε, προτιμήστε το δείπνο σας να είναι περίπου 3 ώρες πριν κοιμηθείτε και καλό θα είναι να αποτελεί ένα  συνδυασμό πρωτεΐνης όπως κρέας, ψάρια ή όσπρια και σαλάτας.

Βάλτε στο καθημερινό σας πρόγραμμα το πράσινο τσάι καθώς έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες που βοηθούν το μεταβολισμό να κάψει λίπος αλλά και κατεχίνες που τονώνουν τον μεταβολισμό καθώς και αμινοξέα όπως η θειανίνη που συμβάλλουν στην καταπολέμηση του άγχους.

Φωτογραφικό υλικό

Αποτελέσματα Εκλογών 2019

Εκλογές 2019

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Πρώτος σταθμός της περιοδείας του πρωθυπουργού και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στη Δωδεκάνησο...
Μέσα απο μια φωτογραφία λίγο μετά τη λήξη της σύσκεψης που έγινε σήμερα στο Επιμελητήριο...
Ανακοινώθηκαν οι σταυροί που έλαβαν οι υποψήφιοι όλων των παρατάξεων στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου...
Σύμφωνα με στοιχεία που επεξεργάστηκε το Πρωτοδικείο Ρόδου  οι σταυροί προτίμησης που έλαβαν...