Διατήρηση της Δομής ΕΦΚΑ σε Πάτμο και Λέρο με τις υφιστάμενες θέσεις εργασίας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 31 -1-2017 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, Αριθ.Πρωτ.: 2096/681 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Δ/ΝΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΠΛΟΥΣΤΕΥΣΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΕΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ & ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Φ.Κ.Α.

ΠΡΟΣ: Σύλλογο Επιτηδευματιών Πάτμου «Η Ανάπτυξη»

kamitsis.g.patmos@gmail.com Ταχ. Δ/νση : Σταδίου 29, Αθήνα Ταχ. Κωδ. : Τ.Θ. 1141-10110 Τηλέφ. : 210-3368339 ΤΕΛEΦΑΞ : 210-3368066

Σε απάντηση του από 17/1/2017 e-mail σας και μετά από ενημέρωση της αρμόδιας υπηρεσίας του Ε.Φ.Κ.Α., σχετικά με τα τοπικά Υποκαταστήματα του Φορέα σε Λέρο και Πάτμο, σας γνωρίζουμε τα εξής: Στα πλαίσια της κατάρτισης του Οργανισμού του Ε.Φ.Κ.Α. προβλέπεται η δημιουργία Αποκεντρωμένου Τμήματος στη Λέρο, ενώ, το Γραφείο Κοινωνικής Ασφάλισης που ήδη λειτουργεί στην Πάτμο θα εξακολουθήσει να λειτουργεί. Ο καθορισμός των Τοπικών Διευθύνσεων του Ε.Φ.Κ.Α., δηλαδή η δημιουργία μεγάλων και οργανωμένων Τοπικών Υπηρεσιών, θα γίνει με βάση πληθυσμιακά κριτήρια. Επομένως, σε πολλές περιοχές (νησιωτικές ή μη) αναλόγου ή και μεγαλύτερου μεγέθους με αυτό της Λέρου, στις οποίες λειτουργούσαν μέχρι πρόσφατα Τοπικά Υποκαταστήματα του ΙΚΑ, θα λειτουργήσουν Αποκεντρωμένα Τμήματα του Ε.Φ.Κ.Α. ΄Οσον αφορά την εξασφάλιση των σημερινών θέσεων εργασίας, ο αριθμός των υπαλλήλων στα Αποκεντρωμένα Τμήματα του Ε.Φ.Κ.Α. θα καθοριστεί με βάση τον πληθυσμό της περιοχής που θα εξυπηρετούν, καθώς και από τον αριθμό των ήδη υπηρετούντων υπαλλήλων σε κάθε περιοχή.

Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Εσωτ. Διανομή Δ/νση Δ9, Τμήμα IV Μ. ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥ

ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Ηχηρό μήνυμα προς την Άγκυρα έστειλε σήμερα ο τέως υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης,...
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΓΝ ΡΟΔΟΥ Όχι στην διάλυση του Γενικού Νοσοκομείου...
Ανακοινώσεις Τύπου Γιώργος Αμυράς: «Δε θα επιτραπεί το κυνήγι ελαφιών στη Ρόδο»   3...
Και εκεί που συζητούσαν για το ελάφι και την εισήγηση του Σάββα Καραταπάνη για σύναψη μνημονίου με...