Διατήρηση της Δομής ΕΦΚΑ σε Πάτμο και Λέρο με τις υφιστάμενες θέσεις εργασίας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 31 -1-2017 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, Αριθ.Πρωτ.: 2096/681 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Δ/ΝΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΠΛΟΥΣΤΕΥΣΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΕΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ & ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Φ.Κ.Α.

ΠΡΟΣ: Σύλλογο Επιτηδευματιών Πάτμου «Η Ανάπτυξη»

kamitsis.g.patmos@gmail.com Ταχ. Δ/νση : Σταδίου 29, Αθήνα Ταχ. Κωδ. : Τ.Θ. 1141-10110 Τηλέφ. : 210-3368339 ΤΕΛEΦΑΞ : 210-3368066

Σε απάντηση του από 17/1/2017 e-mail σας και μετά από ενημέρωση της αρμόδιας υπηρεσίας του Ε.Φ.Κ.Α., σχετικά με τα τοπικά Υποκαταστήματα του Φορέα σε Λέρο και Πάτμο, σας γνωρίζουμε τα εξής: Στα πλαίσια της κατάρτισης του Οργανισμού του Ε.Φ.Κ.Α. προβλέπεται η δημιουργία Αποκεντρωμένου Τμήματος στη Λέρο, ενώ, το Γραφείο Κοινωνικής Ασφάλισης που ήδη λειτουργεί στην Πάτμο θα εξακολουθήσει να λειτουργεί. Ο καθορισμός των Τοπικών Διευθύνσεων του Ε.Φ.Κ.Α., δηλαδή η δημιουργία μεγάλων και οργανωμένων Τοπικών Υπηρεσιών, θα γίνει με βάση πληθυσμιακά κριτήρια. Επομένως, σε πολλές περιοχές (νησιωτικές ή μη) αναλόγου ή και μεγαλύτερου μεγέθους με αυτό της Λέρου, στις οποίες λειτουργούσαν μέχρι πρόσφατα Τοπικά Υποκαταστήματα του ΙΚΑ, θα λειτουργήσουν Αποκεντρωμένα Τμήματα του Ε.Φ.Κ.Α. ΄Οσον αφορά την εξασφάλιση των σημερινών θέσεων εργασίας, ο αριθμός των υπαλλήλων στα Αποκεντρωμένα Τμήματα του Ε.Φ.Κ.Α. θα καθοριστεί με βάση τον πληθυσμό της περιοχής που θα εξυπηρετούν, καθώς και από τον αριθμό των ήδη υπηρετούντων υπαλλήλων σε κάθε περιοχή.

Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Εσωτ. Διανομή Δ/νση Δ9, Τμήμα IV Μ. ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥ

ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Το Verena.gr στα Google News!   Το Verena.gr πρωτοπορεί ακόμα μια φορά στην ψηφιακή...
Η Ματίνα Χατζημάρκου,σύζυγος του Νεκτάριου Σαντορινιού έστειλε σήμερα,πρώτη φορά μετά το θάνατο του...
Ρόδος, 07/02/2023 - Επιστολή Νεκτάριου Σαντορινιού   «Εδώ και καιρό η χώρα μας βιώνει...
Δημ. Γάκης: Πως πάλεψα το πολλαπλό μυέλωμα – Κατάθεση ψυχής στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου - Ο πρώην...