Διαμαρτυρία στο δ.σ Ρόδου - Αφερέγγυος ο δήμαρχος Ρόδου καταγγέλλει η Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων στον τουρισμό

Διαμαρτυρία στο Δημοτικό Συμβούλιο Παρασκευή 31.7 στις 15.00-Την Παρασκευή 31 Ιουλίου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο. Παρότι από την 1η Ιουλίου έχουμε παραδώσει στο Δήμαρχο υπόμνημα ζητώντας να συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο το αίτημα για απαλλαγή από τα Δημοτικά Τέλη για όλους τους ανέργους, τους ενταγμένους στα μέτρα στήριξης και τους ελαστικά απασχολούμενους, τέτοιο θέμα δεν υπάρχει στη δημοσιευμένη ημερήσια διάταξη.

Ο ίδιος ο Δήμαρχος, σε συνάντηση με αντιπροσωπεία της Επιτροπής Αγώνα την 1η Ιούλη δεσμεύθηκε ότι το θέμα θα συζητηθεί. Εφόσον λοιπόν δεν το φέρνει ως θέμα για συζήτηση, αποδεικνύεται αφερέγγυος.

Καλούμε τους εργαζόμενους του τουρισμού, όλους όσους έχουν μείνει στον αέρα, χωρίς δουλειά και εισόδημα σε κινητοποίηση έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο, αύριο Παρασκευή στις 3 το μεσημέρι.

 

Ρόδος 30 Ιουλίου 2020

 

Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων στα Ξενοδοχεία και τον Επισιτισμό

 

ΠΡΟΣ: Πρόεδρο Δημοτικό Σύμβουλίου

               κ. Σοκορέλο Μιχαήλ

 

 

Ρόδος, 30 Ιουλίου 2020

 

 

ΑΙΤΗΜΑ

 

 

κ. Πρόεδρε,

 

Με την παρούσα σας γνωρίζουμε ότι από την 1η Ιουλίου έχουμε καταθέσει υπόμνημα στο Δήμαρχο συνολικά για μέτρα ανακούφισης των εργαζομένων στον τουρισμό, ιδιαίτερα δε για την απαλλαγή από τα δημοτικά και κάθε είδους τέλη που εισπράττει ο Δήμος από τους λογαριασμούς των ΔΕΚΟ. Το υπόμνημα αυτό κατέληγε σε αίτημα για συζήτηση σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αυτού του ζητήματος.

 

Μάλιστα έχουμε συναντηθεί με τους επικεφαλής όλων των δημοτικών παρατάξεων, τους έχουμε ενημερώσει σχετικά και δήλωσαν σύμφωνοι στο να συζητηθεί αυτό το θέμα.

 

Επειδή στη δημοσιευμένη ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης της 31ης Ιουλίου δεν έχει συμπεριληφθεί το θέμα αυτό, σας καλούμε να το συμπεριλάβετε και να δώσετε το λόγο σε εκπρόσωπό μας για σύντομη τοποθέτηση.

 

Ευελπιστούμε για τις σχετικές ενέργειές σας.

 

Με τιμή,

 

Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων στα Ξενοδοχεία και τον Επισιτισμό

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...