Διαμαρτυρία για τα δρομολόγια του Blue Star Ferries προς την Πάτμο - Του Αριστείδη Μιαούλη

Αγαπητοί κυριοι της Blue Star Ferries.
-Πέραν της οικονομικής και επενδυτικής πολιτικής σας, (με δείκτες ανοδικούς) γνωρίζουμε πως στον κοινό παρανομαστή της φιλοσοφίας σας υπάρχει και η αναπτυξιακή, όπου και εδώ εμείς οι νησιώτες αντιλαμβανόμαστε πως επιδιώκετε.
Τα ως τώρα δρομολόγιά σας κάλυπταν, στο μέτρο του δυνατού και του...εφικτού, στο πλαίσιο και της κατάστασης που βιώνει η χώρα μας, τις στοιχειώδεις ανάγκες μας.
΄Οπως πολύ καλά γνωρίζετε αυτα εδώ τα νησιά απο το καλοκαίρι, το οποίο οικονομικά συρρικνώθηκε ασφυκτικά, ζούν και χαράσσουν σχεδόν την ετήσια δική τους οικονομκική πορεία, ανάμεσα απο υφάλους και σκοπέλους επικίνδυνους.
Θα ήταν λοιπον ολέθριο σφάλμα η εταιρεία σας, την οποία αποδεδειγμένα με βάση και τα οικονομικά σας δεδομένα, στηρίζουμε καθ΄όλη τη διάρκεια του χρόνου, να προβεί στις αλλαγές που ανακοίνωσε απο την 1η Ιουλίου 2014, μεταθέτοντας το δρομολόγιο της Παρασκευής την Κυριακή, στερρώντας, αφ΄ενός την δυνατότητα του εν δυνάμει επισκέπτη μας να απολαύσει ένα διήμερο ή τριήμερο στο νησί μας και αφ΄ ετέρου το ίδιο το νησί να ανασάνει και να αφαιρέσει τα σωληνάκια που το καθιστούν ημιθανή απο την πολιτική που εφαρμόζει κάθε κυβέρνηση και που πρώτα αυτά πλήττει.
Καλό λοιπον θα ήταν να επαναπροσδιορίσετε το πρόγραμμα σας ετσι ώστε να αποδείξετε για άλλη μια φορά πως δεν είμαστε απλώς... αριθμοί ειστηρίων αλλά άνθρωποι μιας περιοχής που γατζωμένοι στις απειλές του αφανισμού απο τον αδυσώπητο ανταγωνισμό επιθυμούμε να μείνουμε με τα παιδιά μας σ΄αυτη τη χώρα και στο συγκεκριμένο γεωγραφικό μήκος και πλάτος που γεννήθηκαμε και αγαπάμε.
Σας ευχαριστώ πολύ.

Αριστείδης Ε.Μιαούλης
Δημοσιογράφος
— στην τοποθεσία Πατμος.

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Η μάχη της αμμουδιάς, το αθέατο Τραμπολίνο της Ρόδου και ένας στραβωμένος Πύργος Ναυαγοσώστη...
Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...