Δημοτικό Συμβούλιο Ρόδου: Ο κατήφορος, ο Ηλιού, οι αόριστες απαντήσεις για ΠΡΟΤΟΥΡ, η "εκκλησία" της ΔΕΡΜΑΕ ...η πολυθρόνα και τα σκαμνάκια!!!!

Για κατήφορο του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου μίλησε χθες το βράδυ κατά τη συνεδρίαση του ο δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης αποδίδοντας τον στον πρώην δήμαρχο Φώτη Χατζηδιάκο που ποινικοποιεί  όπως είπε την πολιτική ζωή καταθέτοντας μήνυση εναντίον του. Ο κ. Χατζηδιάκος απαντώντας ανέφερε ότι δεν θα απαντήσει στα όσα είπε ο δήμαρχος σε μια προσπάθεια να τον προκαλέσει και πρόσθεσε μια φράση του Ηλία Ηλίου ότι θα «σας ταράξουμε στην νομιμότητα».

Ο επικεφαλής της παράταξης  Ροδίων Αξιών Δημήτρης Κρητικός αναφέρθηκε στους λόγους απουσίας της παράταξης του από τις συνεδριάσεις του δημ. Συμβουλίου και τόνισε ότι συνεχίζει να υποστηρίζει την άποψη του που στηρίζεται σε κυβερνητικές αποφάσεις για συνεδριάσεις εκ του σύνεγγυς η μικτές . Μίλησε για την ανάγκη να παρέμβει ο δήμος στο δρόμο προς το Κ.Υ Ρόδου που παραμένει σε άσχημη κατάσταση.

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Τάκης Πότσος ζήτησε από το δημ. Συμβούλιο να στηρίξει τις δομές του ΕΣΥ στο νησί της Ρόδου και ενημέρωση για τα αντιπλημμυρικά έργα.

Ο Φώτης Χατζηδιάκος επανέφερε τις ερωτήσεις που εχει θέσει δημόσια για την οικονομική διαχείριση τουΠΡΟΤΟΥΡ ενώ ζήτησε να ενημερωθεί για την πρόσληψη μιας δημοσιογράφου από τη ΔΕΡΜΑΕ με 33.800 ευρώ η οποία δεν έχει καμία σχέση με τη ΔΕΡΜΑΕ αλλά έχει βρει μια καλή πολυθρόνα στην Διεύθυνση Μεσαιωνικής πόλης.

Απαντώντας ο πρόεδρος του ΠΡΟΤΟΥΡ Αλέξανδρος Κολιάδης για τα πακέτα που έδωσε ο φορέας σε τουρ οπερειτορς είπε ότι ο τουρ οπερειτερ για οποίο λέγεται ότι έχει χρεοκοπήσει, δεν είναι αλήθεια αλλά ότι έχει πεθάνει. Είπε ότι δόθηκαν ποσά 20.000, 25.000 και 30000 χιλιάδες ευρώ σε τουρ οπερέτορς, συμβολικά ποσά για να τους στηρίξουμε όπως στήριξαν και αυτοί τη Ρόδο. Δεν αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα ποσά και σε ποιους έδωσε τα χρήματα ο ΠΡΟΤΟΥΡ. Επιτέθηκε στον Φ.Χατζηδιάκο λέγοντας του ότι επι εποχής του είχε μείνει απλήρωτο το προσωπικό στον ΠΡΟΤΟΥΡ για δύο χρόνο ενώ όταν ανέλαβε δεν βρήκε ούτε ένα email από την προηγούμενη διοίκηση.

Ο Τάσος Σπανός απάντησε ως πρόεδρος της ΔΕΡΜΑΕ στον κύριο Χατζηδιάκο λέγοντας ότι είναι δικαίωμα του να επιλέγει τους συνεργάτες του, όλα γίνονται νόμιμα και ότι η εταιρεία είναι εκκλησία!

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...