Δημοτική Τοπική Οργάνωση Καλύμνου Νέας Δημοκρατίας απαντά στην Οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τα τεστ ελέγχου κορονοιού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι Νοσοκομείο της Καλύμνου παρέχει δυνατότητα διενέργειας  μοριακού ελέγχου για covid νοσηλευομένων , για τον οποίο ουδέποτε επιβαρύνθηκαν  οι νοσηλευόμενοι.

Όσον αφορά τη βεβαίωση που ζητείται από τους συνοδούς ασθενών του Νοσοκομείου, κατόπιν διενέργειας rapid test,   τα rapid tests είναι γνωστό ότι μπορούν να διενεργηθούν στον προάυλιο χώρο του Νοσοκομείου, όπου διενεργεί ελέγχους ο ΕΟΔΥ , χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Η Κυβέρνηση εδώ και περίπου ένα χρόνο  καταβάλει κάθε δυνατή  προσπάθεια, ώστε να διαφυλάξει το υπέρτατο αγαθό της ανθρώπινης υγείας .με διαρκή ενίσχυση του ΕΣΥ σε υποδομές και σε προσωπικό.

Έχει  διπλασιάσει τις κλίνες ΜΕΘ μέσα σε χρονικό διάστημα λίγων μηνών και έχει προβεί σε προσλήψεις περίπου 9.000 υγειονομικών .

Η χώρα μας -σύμφωνα με τους τελευταίους εβδομαδιαίους χάρτες του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC)- εξακολουθεί να βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση σε σύγκριση με τις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες.

Καλό θα ήταν να σταθούν όλοι στο ύψος των περιστάσεων σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία και να μην προσπαθούν ορισμένοι να δημιουργήσουν εντυπώσεις, διότι θα διαψεύδονται και  με τα λόγια και με τα έργα μας.

 

05/02/2021

Δημοτική Τοπική Οργάνωση (ΔΗΜΤΟ)

Καλύμνου

Νέας Δημοκρατίας

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  Ψευδείς χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του Αλεξάνδρου Κολιαδη, ο  πρόεδρος του Γ´...
Την έλλειψη νεφρολόγου και κέντρου αιμοκάθαρσης στο νοσοκομείο της Καρπάθου επισημαίνει σε επιστολή...
Γνωρίζουμε τι έγινε στις δημοτικές εκλογές στο δήμο Ρόδου και πως βγήκε το αποτέλεσμα αλλά τώρα στο...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...