Δημήτρης Τσίκκης : "Σε διατεταγμένη υπηρεσία σπείλωσης της τιμής και της υπόληψης μου" - Βολές κατα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Δημήτρης Τσίκκης «Σε διατεταγμένη υπηρεσία σπείλωσης της τιμής και της υπόληψης μου» -Πρόκειται για ένα πολύ χυδαίο παιχνίδι, μια πολύ χυδαία επιχείρηση στοχοποίησης και δαιμονοποίησεις μου με απώτερο στόχο την απαξίωση του έργου που παράξαμε και είναι ορατό τα προηγούμενα τρια χρόνια στην διοίκηση της ΔΕΥΑΡ .

Για να υποστηρίξη κάποιος ότι, φταίει ο ΤΣΙΚΚΗΣ για τα προβλήματα υδροδότησης στο Βόρειο τρίγωνο και ειδικότερα στην πόλη Ροδίων και την Ιαλυσό που ουδέποτε αντιμετώπισαν προβλήματα υδροδότησης πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που οφείλονταν σε βλάβες , πρέπει να έχει κάποιου είδου ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ...

Εδώ παίζεται ένα ανέντιμο παιχνίδι το οποίο μετήλθε με όλα τα μέσα χυδαιότητας και λάσπης, με στόχο να μείνουν στο απυρόβλητο κάτοχοι καρέκλας «μεγάλων» γραφείων .

Το μετρήσιμο έργο που παράχθηκε τα τελευταία τρία χρόνια είναι η απάντηση στους σημερινούς «λασπολόγους» που επιχειρούν με κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο να ακυρώσουν την προσπάθεια προάσπισης των συμφερόντων της ΔΕΥΑΡ προς όφελος του Ροδιακού λαού για να καλυφθούν πίσω απο τις δικές τους παραλείψεις και να μετατοπίσουν της δικές τους ευθύνες .

Ακόμη και αν μου ζητήθηκε , ως πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ, εγγράφως και επανειλημμένα , αρνήθηκα ,προασπιζόμενος τα συμφέροντα του Ροδιακού λαού και της ΔΕΥΑΡ , να ονοματίσω τις γεωτρήσεις που θέσαμε σε λειτουργία μετά το φράγμα Γαδουρά , διότι επιθυμούσαμε την όσο το δυνατόν καλύτερη αξιοποίηση του , με στόχο τη διασφάλιση της επάρκειας νερού στο νησί μας .

Τα τελευταία δυο χρόνια επανασχεδιάσαμε την ομαλή υδροδότηση του Βορείου τριγώνου της Ρόδου βασιζόμενοι στις επίσημες διαβεβαιώσεις που λαμβάναμε για την απρόσκοπτη λειτουργία του φράγματος Γαδουρά ακόμη και με την ανάθεση διαχείρισής του σε ιδιώτη

Ο Δημήτρης Τσίκκης δεν έχει καμία ευθύνη και ανάμιξη με την διαδικασία του διαγωνισμού που διενήργησε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την ανάθεση της διαχείρισης και λειτουργίας του φράγματος Γαδουρά σε ιδιώτη με τις δικαστικές διαμάχες που ακολούθησαν και το ελεγκτικό συνέδριο .

Όταν ανέλαβα την προεδρία της ΔΕΥΑΡ ,πριν απο τρία χρόνια, ακόμη και σήμερα που είμαι ένας απλός δημοτικός σύμβουλος , υποστήριζα και συνεχίζω να υποστηρίζω ότι , η λειτουργία του φράγματος Γαδουρά είναι μονόδρομος για την ομαλή υδροδότηση της Ρόδου .

Αν εξαρχής με απόφαση του περιφερειακού συμβουλίου είχε παραχωρηθεί στην ΔΕΥΑΡ , η ευθύνη της λειτουργίας και διαχείρισης του φράγματος Γαδουρά , σήμερα δεν θα μιλούσαμε για προβλήματα υδροδότησης .

Οι ευθύνες να αναζητηθούν στους υπεύθυνους ....

-- Δημήτριος Ν. ΤΣΙΚΚΗΣ τέως Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου ΔΕΥΑΡ

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Σήμερα η νέα δημοτική αρχή, δήμαρχος Αλέξης Κολιάδης, αντιδήμαρχος Οικονομικών Κώστας Χαλκιάς και ο...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...
Επικήδειος ΣτέργουΦ. Χατζηδιάκου   Πολυαγαπημένε μου πατέρα, Καλούμαι σήμερα από αυτό...
Ο Βασίλης Παπανικόλας σχολιάζοντας την ανάρτηση του τεως δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου για το...