Δημήτρης Κρητικός: δε συναντήθηκα και ούτε ζήτησα να συναντηθώ με τους κ.κ. Καμπουράκη και Καρίκη για μετεκλογική συνεργασία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΡΟΔΟΣ 1/9/2019

Δημήτρης Κρητικός: δε συναντήθηκα και ούτε ζήτησα να συναντηθώ με τους κ.κ. Καμπουράκη και Καρίκη για μετεκλογική συνεργασία

Με αφορμή σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατική της Ρόδου» έχω να δηλώσω τα εξής: Ουδέποτε ζήτησα συνάντηση με το νέο δήμαρχο Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη, και τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Στράτο Καρίκη ενώ δεν υπήρξε και καμία συνάντηση με κανέναν από τους δύο ή και με τους δύο μαζί μέχρι σήμερα, με θέμα τη μετεκλογική μας συνεργασία.

Το μόνο που δήλωσα και επαναλαμβάνω μετεκλογικά απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων είναι ότι εφ’ όσον συμμετείχα σε μία εκλογική διαδικασία υπό το νόμο «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ» ο οποίος προβλέπει τις συνεργασίες , είμαι ανοιχτός σε συζήτηση αν και εφόσον ο νέος δήμαρχος το ζητήσει. Τα υπόλοιπα αποτελούν δημοσιογραφικά σενάρια και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Και επειδή το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν διάφορα τέτοια σενάρια για δήθεν προθέσεις της παράταξης, δηλώνω κατηγορηματικά ότι οποιαδήποτε απόφαση παίρνει η «Ρόδος Αξιών» αναφορικά με την παραπέρα στάση της στο δημοτικό συμβούλιο, θα γίνεται γνωστή μόνο από εμένα με επίσημη ανακοίνωση.

 

Ο επικεφαλής της «Ρόδος Αξιών»

 

Δημήτρης Κρητικός

Ιατρός πνευμονολόγος

 

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...