Δημήτρης Γακης κατά κυβέρνησης για τη Δημοτική Αστυνομία

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

Η λειτουργία της δημοτικής αστυνομίας προσφέρει υπηρεσίες και διασφαλίζει την εύρυθμη λειτουργία των πόλεων μας εδώ και πολλά χρόνια.

Η σχεδιαζόμενη ¨μετάταξη¨ των εργαζομένων της στην Ελληνική Αστυνομία είναι ένα τυφλό μέτρο υπακοής στην Τρόικα αφού θα αποδυναμώσει ουσιαστικά την λειτουργία των δήμων, και θα περιορίσει την προστασία των πολιτών.

Παράλληλα το σχέδιο μετάταξης είναι ένα μέτρο που δείχνει την πλήρη απαξίωση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αφού επιβάλλει αυταρχικά και αιφνιδιαστικά μέτρα σε βάρος της.

Ιδιαίτερα στις τουριστικές περιοχές η αναγκαιότητα της λειτουργίας δημοτικής αστυνομίας είναι τεράστια. Με την κατάργηση της θα αποθρασυνθεί η αυθερεσία και θα ενισχυθεί η παραβατικότητα. Το σημερινό μπάχαλο θα αντικατασταθεί απο το απόλυτο χάος.

Καλούμε τους πολίτες να ενώσουν τη φωνή τους στον αγώνα των υπαλλήλων της δημοτικής αστυνομίας αλλά και όλων των υπαλλήλων του Δήμου για την υπεράσπιση του δικαιώματος της εργασίας, αλλά και την ουσιαστική λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου.

Η υποτέλεια των μνημονιακών κυβερνήσεων έχει αποδείξει οτι κανένας δεν ξέρει πότε είναι η σειρά του. ´Η ισχύς εν τη ενώσει¨ είναι η απάντηση μας. Δημήτρης Γάκης βουλευτής Δωδεκανήσου ΣΥΡΙΖΑ -ΕΚΜ

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΕΝΘΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΦΩΤΗ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΥ Ρόδος20-11-2023 Με βαθύτατη ευγνωμοσύνη...
Επικήδειος ΣτέργουΦ. Χατζηδιάκου   Πολυαγαπημένε μου πατέρα, Καλούμαι σήμερα από αυτό...
Δημήτρης Γάκης: Αποχαιρετούμε σήμερα τον άοκνο και χαλκέντερο Δήμαρχο της Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο...
Ο Βασίλης Παπανικόλας σχολιάζοντας την ανάρτηση του τεως δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου για το...