Δημήτρης Γάκης για την κατασκευή νέου τουριστικού λιμένα στη Λέρο: «Με έργα δίνουμε απαντήσεις στην ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού στη Δωδεκάνησο»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

-Δημήτρης Γάκης για την κατασκευή νέου τουριστικού λιμένα στη Λέρο: «Με έργα δίνουμε απαντήσεις στην ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού στη Δωδεκάνησο»

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Γάκης, ενημερώθηκε από τον υπουργό Τουρισμού Θανάση Θεοχαρόπουλο για την υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης και εκμετάλλευσης του αγκυροβολίου τουριστικών σκαφών στον όρμο Αλίντων Λέρου και δήλωσε:

«Ανταποκρινόμαστε με έργα υποδομών στις υψηλές προσδοκίες των νησιωτών για ανάπτυξη που να αναβαθμίζει ποιοτικά το τουριστικό προϊόν. Η ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού και ο εκσυγχρονισμός των λιμενικών υποδομών, που ξεκινάει στη Λέρο, αποτελεί για εμάς στρατηγικός στόχος που υλοποιείται. Ένα έργο προς τη σωστή κατεύθυνση, που απαντά στις σύγχρονες  προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα ο τουρισμός στη Δωδεκάνησο. Ένα έργο που θα δώσει νέα πνοή ανάπτυξης για τους επαγγελματίες, την οικονομική δραστηριότητα και την προσέλκυση επενδυτών στη Λέρο Ένα έργο που αναβαθμίζει την ήδη ανταγωνιστική θέση της Δωδεκανήσου στην Ανατολική Μεσόγειο. Ένα σχέδιο τουριστικής πολιτικής που αρχίζει και παίρνει «σάρκα και οστά» από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ».

 

Το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

-.-

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...