Δημήτρης Γάκης:Ήταν ένα ένα πολιτικό-κομματικό Βατερλό

Καλημέρα.

Ξυπνάς και διαπιστώνεις ότι δεν ήταν ένα κακό όνειρο το χθεσινό. Ήταν ένα πολιτικό-κόμματικό Βατερλώ, κάτι σαν την κατάρρευση του “υπαρκτού σοσιαλισμού”. Είναι αδιανόητο το χθεσινό αποτέλεσμα. Ελπίζω  το 20 να αποτελέσει τη βάση πάνω στην οποία θα στηθεί το νέο, το υγιές, το κοινωνικό, το ανθρώπινο, το αριστερό. Ευχαριστώ μέσα απ’την καρδιά μου ειλικρινά όσους μας πίστεψαν και μας προτίμησαν .

Ευχαριστώ ιδιαίτερα όλους εκείνους που με επέλεξαν, χωρίς επιτυχία, να τους εκφράσω στην επόμενη φάση της πολιτικής ζωής. Γνωρίζω πολύ καλά ότι σε πάρα πολύ μεγάλο ποσοστό έχει να κάνει με προσωπική επιλογή και όχι με κομματική. Μέσα από αυτήν την σχέση σφυρηλατήθηκε μια προσωπική φιλία και εκτίμηση. 

Ευχαριστώ ιδιαίτερα από τα βάθη της καρδιάς μου τους ήρωες συνεργάτες μου.

Θα είμαι παρών να βοηθήσω απο οποιδήποτε θέση στο χτίσιμο του νέου, του υγιούς. Κυρίως θα είμαι παρών στα προβλήματα των απλών πολιτών. Κάναμε λάθη υποτιμήσαμε πράγματα δεν ακούγαμε, δεν βλέπαμε. Μιλούσαμε και ακούγαμε τους εαυτούς μας. Ηρθε η ώρα να ανοίξουμε τα αυτιά μας και τα μάτια μας και να κλείσουμε το στόμα μας. Ευχαριστώ πολύ και πάλι όλους σας. Η πάλη για τα ονειρά μας δεν σταμάτησε.

ΠΗΓΗ: facebook

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Μια προσωπική περιπέτεια, στη φάση της αρχικής ιατρικής αντιμετώπισης και της σχολαστικής...
16 Μαΐου 2023   ΘΕΜΑ:  «Συγκέντρωση-Σταθμός. Μέγα πλήθος και μέγα πάθος στην...
Το Verena.gr στα Google News!   Το Verena.gr πρωτοπορεί ακόμα μια φορά στην ψηφιακή...
Δημ. Γάκης: Πως πάλεψα το πολλαπλό μυέλωμα – Κατάθεση ψυχής στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου - Ο πρώην...