<<Κοντά στις προσπάθειες του Δημάρχου Λέρου για την επαναλειτουργία της Δ.Ο.Υ Λέρου >> δηλώνει ο Γιώργος Παλαπουγιούκ, πολιτευτής ΑΝΕΛ

Δήλωση Πολιτευτή Ανεξάρτητων Ελλήνων Δωδεκανήσου
Γεώργιου Κων. Παλαπουγιούκ
-<<Κοντά στις προσπάθειες του Δημάρχου Λέρου για την επαναλειτουργία της Δ.Ο.Υ Λέρου >>.

Από τον τύπο πληροφορήθηκα για την προσπάθεια του Δημάρχου Λέρου,κου. Κόλια Μιχάλη,να επαναλειτουργήσει η Δ.Ο.Υ  Λέρου,της οποίας,από τις 13/07/2013,έχει ανασταλεί η λειτουργία.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες,έχουμε επαναλάβει πολλές φορές,ότι οι τότε τακτικές της πολιτικής ηγεσίας της χώρας να συγχωνεύσει υπηρεσίες που βρίσκονται σε ακριτικές περιοχές με μόνη δικαιολογία πάντα την εξοικονόμηση πόρων,ήταν ανούσιες,αφού στην πραγματικότητα δημιουργούσαν αρκετά κενά στην είσπραξη φόρων αλλά και μεγάλα προβλήματα στην εξυπηρέτηση των ακριτών οι οποίοι αναγκάζονταν για τις φορολογικές τους διευθετήσεις να μεταβαίνουν σε μεγαλύτερα νησιά όπως αυτά της Κώ ή της Ρόδου.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και εγώ προσωπικά,θεωρούμε επιβεβλημένη την επαναλειτουργία της Δ.Ο.Υ Λέρου,πράγμα που ζητάει ο Λεριακός λαός αλλά και οι ακρίτες μας απο τα γύρο νησιά.
Δηλώνουμε ότι θα μεταφέρουμε το αίτημα των κατοίκων του νησιού μας και στον Πρόεδρο μας και σημερινό ΥΠ.ΕΘ.Α,κο. Πάνο Καμμένο,προκειμένου να λάβει γνώση και να βοηθήσει προς την επίλυση του συγκεκριμένου δίκαιου αιτήματος των νησιωτών του Β. Τμήματος Δωδεκανήσου.

Πιστεύουμε και ελπίζουμε στην άμεση ανάκληση της άδικης απόφασης της προηγούμενης κυβέρνησης,καθώς και στην στελέχωση και άμεση λειτουργία  της Δ.Ο.Υ Λέρου.

Ας καταλάβουν οι κυβερνώντες ότι τα νησιά μας δεν είναι συνοικίες των Αθηνών και ότι η μετακίνηση των κατοίκων δεν επηρεάζεται  μόνο από την οικονομική τους κατάσταση,που έτσι και αλλιώς είναι επιβαρυμένη,αλλά και από τις γενικότερες συνθήκες,κυρίως καιρικές,που πολλές φορές είναι απαγορευτικές για την όποια μετακίνηση.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...