ΔΕΥΑΡ προς Πάλλα και Ζανεττούλη: :Χαλάλι σας, τα έργα σας!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με έκπληξη -αρχικά- διαβάσαμε Δελτίο Τύπου δύο δημοτικών συμβούλων της παράταξης της μειοψηφίας Ρόδος Δύναμη Πολιτών, που ταυτόχρονα είναι και μέλη του σημερινού Δ.Σ. της ΔΕΥΑΡ. «Απαντούν» σε ανακοίνωση του Δημάρχου, κ. Αντώνη Καμπουράκη σχετικά με πρωτοβουλίες της ΔΕΥΑΡ στην περιοχή Αφάντου. Τους κατανοούμε ωστόσο. Είναι πράγματι γνωστοί οι κανόνες και οι δημοκρατικές διαδικασίες της παράταξής τους. Επιτρέπεται η ύπαρξη διαφορετικών απόψεων, στο τέλος όμως της ημέρας όλοι αισθάνονται την υποχρέωση να δηλώσουν την ταύτισή τους με τις θέσεις που εκφράζει ο κ. Φώτης Χατζηδιάκος. Τόσο δημοκρατικές διαδικασίες, που πιο πολύ πεθαίνεις!

Αγαπητοί συνάδελφοι, ούτε η σημερινή Διοίκηση της ΔΕΥΑΡ, ούτε ο κ. Δήμαρχος στην ανακοίνωσή του, ισχυρίσθηκαν ότι η σύνδεση των Κολυμπίων με τον αγωγό του Φράγματος Γαδουρά αποτελεί έργο που έγινε επί των ημερών τους. Η ανακοίνωση αναφέρεται στην πρωτοβουλία της σημερινής Διοίκησης της ΔΕΥΑΡ, να αξιοποιήσει μέσω αυτού του έργου υπάρχουσες υποδομές της που έγιναν πριν τη δική σας θητεία, για να δώσει άμεσα νερό σε όλη την παραλιακή ζώνη και σε μέρος του οικισμού Αφάντου.

Τι σας ενόχλησε αγαπητοί συνάδελφοι; Το ότι εμείς σκεφτήκαμε να το κάνουμε και το κάναμε κι εσείς όχι; Προφανώς εσείς θεωρούσατε καλύτερη λύση να κουβαλάτε νερό με βυτίο της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ (με καύσιμα της ΔΕΥΑΡ, βεβαίως)  για να γεμίζετε τις «στέρνες» των σπιτιών της Τραπεζίας, που έλεγαν το νερό νεράκι. Προφανώς εσείς προτιμούσατε να λειτουργείτε νυχθημερόν γεωτρήσεις (με το ανάλογο κόστος) ενώ εμείς θέλουμε να αξιοποιήσουμε και την τελευταία διαθέσιμη σταγόνα από το νερό του φράγματος.

Αγαπητοί συνάδελφοι, και να μας παρακαλείτε, δεν θέλουμε να οικειοποιηθούμε κανένα έργο από αυτά που εκτελέσατε ή επιχειρήσατε να εκτελέσετε ως ΔΕΥΑΡ, επί Δημαρχίας του κ. Φώτη Χατζηδιάκου. Για ευνόητους λόγους. Δεν θέλουμε να τα σχολιάσουμε καν. Γιατί τότε θα είχαμε πολλά να πούμε! Για την σκοπιμότητα τους, για τον σχεδιασμό τους, για τον τρόπο εκτέλεσής τους, για τις ουρές των απλήρωτων εργολάβων που τα εκτέλεσαν στο «μιλητό», για… για! Στου κρεμασμένου το σπίτι, δεν ξέρουμε αν μιλάνε, αλλά σίγουρα δεν καμαρώνουν για το σκοινί!

Και μιας και επαίρεστε για τα έργα σας στα Κολύμπια, όπου ο κόσμος περιμένει σήμερα να ποτίσει, σας αφιερώνουμε με όλη μας τη συμπάθεια, μια φωτογραφία του τρόπου που αποκαταστήσατε πέρυσι τον υδραύλακα των Επτά Πηγών και μια από την λίμνη που κάποτε υπήρχε στις Επτά Πηγές, από την οποία ξεκινούν τα υδραυλικά έργα άρδευσης της περιοχής. Πλίνθοι και κέραμοι (και μια σκαλωσιά αντί για κολώνα) ατάκτως ερριμμένοι!

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...