ΔΕΡΜΑΕ: Διευκρίνιση σχετικά με τη διεξαγωγή συναυλίας τηςΣάττι Μαρίνας στο Θέατρο Μεσαιωνικής τάφρου

ΘΕΜΑ

 

:

 

Διευκρίνιση σχετικά με τη διεξαγωγή συναυλίας τηςΣάττι Μαρίνας στο Θέατρο Μεσαιωνικής τάφρου.

 

 

Έπειτα από ανακρίβειες οι οποίες γράφτηκαν σταΜ.Μ.Ε. διαδίδοντας ό,τι η εταιρεία Δ.Ε.Ρ.Μ.Α.Ε. αρνήθηκε να παραχωρήσει το δημοτικό στάδιο «Διαγόρας» για την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης συναυλίας,είναι αναγκαίο να διευκρινιστεί αρχικά πως ουδέποτε υπήρξεαίτημα για  τη διεξαγωγή  της προαναφερόμενης συναυλίας στο δημοτικό στάδιο «Διαγόρας»  κι επιπλέον δεν γίνεται αντιληπτός ούτε ο λόγος για τον οποίο έχει γίνει αυτή η αναφορά στηΔ.Ε.Ρ.Μ.Α.Ε.μα ούτε και η ανούσια προσπάθεια επίρρηψης ευθύνηςσε αυτήν σχετικά με το χώρο οργάνωσης και διεξαγωγής της συναυλίας.

Η Δ.Ε.Ρ.Μ.Α.Ε.,παρά την άδικη εμπλοκή κιαμαύρωσή τηςσχετικά με ένα ζήτημα στο οποίο δεν εμπλέκεται,ενημερώνει επίσημα την εταιρεία διεξαγωγής  συναυλιών, ό,τι σε περίπτωση που επιθυμεί  η συγκεκριμένη συναυλία να πραγματοποιηθεί στο δημοτικό στάδιο «Διαγόρας», θα παραχωρηθείο χώρος, για την ερχόμενη Παρασκευή  19 Ιουλίου 2024,ΔΩΡΕΑΝ, με την προϋπόθεση ότι τα παιδιά από 0-12 ετών θα έχουν ελεύθερη είσοδο. Εφόσον αυτό γίνει, οι γονείς που έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια για τα παιδιά τους, θα μπορέσουν  να ζητήσουν  τα χρήματά τους πίσω από τη διοργανώτρια εταιρεία μιας και η χωρητικότητα του σταδίου θα μπορέσει να  την εξυπηρετήσει.

 

Υ.Γ.Τρομερή εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως ακόμη υπάρχει η προμήθεια διαδικτυακών εισιτηρίων, ενώ έχει βγει σχετική ενημέρωση ότι τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί.

Επίσης άξιον απορίας είναι το γεγονός πως η προπώληση εισιτηρίων από τα 19,00€ ανέβηκε στα 25€.

Τέλος, πρέπει να καταστεί σαφές, ό,τι η Δ.Ε.Ρ.Μ.Α.Ε. ως εταιρεία,δεν έχει καμία εμπλοκή σε φανταστικές πολιτικές συνωμοσίες, αλλά αρνείται κατηγορηματικά να συμμετέχει σε διοργανώσεις με τριγωνικές συναλλαγές.

 

 

                                                                         Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος της ΔΕΡΜΑΕ

Λάμπης Χρυσοβαλάντης

 

 

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Η δήμαρχος Τήλου σε ανάρτηση της περιγράφει την περιπέτεια προσφύγων που έφθασαν στο νησί, τους...
Με φωτογραφίες εξαιρετικές, όπως πάντα,  ο Βασίλης Καυμένακης απεικονίζει δυστυχώς την...
Η μάχη της αμμουδιάς, το αθέατο Τραμπολίνο της Ρόδου και ένας στραβωμένος Πύργος Ναυαγοσώστη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...