Δεν μπόρεσαν να δέσουν τα πλοία "Διαγόρας" και Βιτσέντζος Κορνάρος

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Σύμης, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΔΙΑΓΟΡΑΣ'' Ν.Π. 11957, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγισή του στο λιμένα Σύμης λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή, και ότι το πλοίο θα συνεχίσει για τον επόμενο λιμένα δρομολογίου του.

Στο ''ΔΙΑΓΟΡΑΣ'', το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Ρόδο προς Σύμη – Τήλο – Νίσυρο – Κω – Κάλυμνο – Λέρο – Λειψοί – Πάτμο – Πειραιά, δεν επέβαινε κανείς με προορισμό το λιμένα Σύμης, ενώ στο λιμένα Σύμης ανέμεναν προς επιβίβαση 38 επιβάτες, 02 Ι.Χ. & 03 Φ/Γ.

 

*****

 

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Κάσου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ'' Ν. Αγίου Νικολάου 05, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγισή του στο λιμένα Κάσου λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή και ότι το πλοίο θα συνεχίσει για τον επόμενο λιμένα δρομολογίου του.

Στο ''ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ'', το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Πειραιά προς Μήλο – Θήρα – Ανάφη – Ηράκλειο – Σητεία – Κάσο – Κάρπαθο – Διαφάνι – Χάλκη – Ρόδο, επέβαιναν δέκα (10) επιβάτες με προορισμό το λιμένα Κάσου, ενώ στο λιμένα Κάσου δεν ανέμενε κανείς προς επιβίβαση στο πλοίο.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...