Δεκτή η πρόταση του Μιχάλη Παλαιολόγου για την δημιουργία γραφείου ΟΓΑ στη Ρόδο

Θετική απάντηση της Διοίκησης του ΟΓΑ σε αίτημα του Αντιδημάρχου της Δ. Ε. Νότιας Ρόδου και Λίνδου του Δήμου Ρόδου για σύσταση γραφείου ΟΓΑ στη Ρόδο.

Στην ίδρυση περιφερειακού γραφείου του ΟΓΑ στη Ρόδο προχωράει η διοίκηση του οργανισμού, σύμφωνα με απάντηση του διοικητή του κ. Βεργίνη Ξενοφώντα σε σχετικό αίτημα του Αντιδημάρχου κ. Παλαιολόγου Μιχαήλ.

Το αίτημα εξέφρασαν προφορικά ο Αντιδήμαρχος της Δ.Ε. μαζί με την Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών της Ρόδου σε επίσκεψή τους κατά τις περσινές κινητοποιήσεις των αγροτών της περιοχής μας, στον Υποδιοικητή του οργανισμού κο Τζελέπη Μιχαήλ, επισημαίνοντάς του την αναγκαιότητα ίδρυσης του εν λόγω υποκαταστήματος για καλύτερη εξυπηρέτηση των αγροτών της Ρόδου και της Δωδεκανήσου.

Όπως δήλωσαν ο Διοικητής του ΟΓΑ κ. Ξενοφώντας Βεργίνης και ο Υποδιοικητής κ. Τζελέπης Μιχαήλ σε νέα συνάντησή τους με τον Αντιδήμαρχο της Δ.Ε Νότιας Ρόδου και της Δ.Ε. Λίνδου η δημιουργία του Περιφερειακού γραφείου έχει ήδη προβλεφθεί στο οργανόγραμμα της Υπηρεσίας και βρίσκεται σε διαδικασία για την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

Από το Γρ. Αντιδημάρχου της Δ.Ε Ν. Ρόδου και Λίνδου

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...