Δίνει τον αγώνα της ζωής του ο Σουμάχερ

Ευχές να βγει νικητής από τους φίλους και θαυμαστές του σε όλον τον κόσμο Ευχές να βγει νικητής από τους φίλους και θαυμαστές του σε όλον τον κόσμο
Σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, ο Μίκαελ Σουμάχερ μετά τον σοβαρό τραυματισμό του χθες στο κεφάλι καθώς έκανε σκι στις γαλλικές Άλπεις. Ο 44χρονος ήταν σε κώμα όταν έφθασε στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ και υπεβλήθη σε νευροχειρουργική επέμβαση. Επικεφαλής της ιατρικής ομάδας που τον έχει αναλάβει έχει τεθεί ο κορυφαίος νευροχειρουργός Ζεράρ Σεγιάν και προσωπικός του φίλος. Ο θρύλος της F1 είχε μεταφερθεί αρχικά στο τοπικό νοσοκομείο Moutiers χωρίς να έχει χάσει μέχρι και εκείνη την ώρα τις αισθήσεις του. Η κατάσταση όμως της υγείας του επιδεινώθηκε τις επόμενες ώρες και γύρω στις 20.00 διεκομίσθη με ελικόπτερο στο νοσοκομείο της Grenoble. Εκεί,  στις 00.40 το ιατρικό ανακοινωθέν επιβεβαίωσε τους χειρότερους φόβους.

 

Έκανε σκι με το γιο του - Φορούσε κράνος

Το ατύχημα σημειώθηκε  στις 11.00 το πρωί στο θέρετρο Μεριμπέλ των Γαλλικών Άλπεων.

Ο Σουμάχερ έκανε σκι μαζί με το γιο του, εκτός πίστας και χτύπησε το κεφάλι του σε βράχο. Φορούσε κράνος.  Είχε τις αισθήσεις του μετά το χτύπημα ωστόσο ήταν σε σοκ και αναστατωμένος.

Αρχικά, οι πρώτες πληροφορίες που μεταδίδονταν δεν έδειχναν ότι το ατύχημα του Σουμάχερ ήταν τόσο σοβαρό.

Λίγο αργότερα, όμως το σκηνικό άλλαζε ραγδαία, με τις πληροφορίες να μιλούν για επιδείνωση και τη ζωή του σε κίνδυνο. Το ιατρικό ανακοινωθέν τις επιβεβαίωσε.

 

Σε σοκ φίλοι και θαυμαστές

Η είδηση έχει προκαλέσει σοκ στους φίλους της Φόρμουλα 1  και αρκετοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν έξω από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ.

Ευχές και προσευχές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από συνεργάτες, φίλους θαυμαστές

"Έλα Μάικλ. Δώσε μας έναν αγώνα που θα κερδίσει, όπως έκανες. Μπορείς να το κάνεις» το σχόλιο στο twitter του Martin Brundle

Προσευχές και από τον Felipe Massa, ο οποίος είχε τραυματιστεί επίσης σοβαρότατα στο κεφάλι το 2009 στο Grand Prix της Ουγγαρίας.

Προσεύχομαι για σενα αδελφέ μου. Ελπίζω να αναρρώσεις σύντομα. Ο Θεός να σε ευλογεί Μάικλ.

Ελπίζω ο Μάικλ Σουμάχερ να γίνει καλά σύντομα. Εύχομαι το καλύτερο για την υγεία του και την οικογένεια του το σχόλιο στο twitter του Adrian Sutil.

Πηγή: Reuters, BBC, AP

ertopen


 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...