Δίκη Τοπαλούδη: Ισόβια και κάθειρξη 15 ετών στους δυο κατηγορούμενους

Την ποινή των ισοβίων για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας και της κάθειρξης 15 ετών για τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη, επέβαλλε το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, στους 2 κατηγορούμενος,. . Νωρίτερα την ποινή αυτή είχε ζητήσει η εισαγγελέας για τον καθένα από τους δυο κατηγορουμένους, αρνούμενη κάθε ελαφρυντικό. «Δεν αξίζουν κανένα ελαφρυντικό», τόνισε σήμερα η εισαγγελέας και έκλεισε την αγόρευση της, ζητώντας να μην αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό στους κατηγορούμενους που κρίθηκαν ομόφωνα ένοχοι για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.
"Aλήθειες δεν άκουσα. Οι κατηγορούμενοι δεν έδειξαν μεταμέλεια και με τη στάση τους ενέπαιζαν καθ' όλη τη διάρκεια της δίκης το δικαστήριο και συνεχίζουν να διασύρουν τη μνήμη της Ελένης"
Η Αριστοτέλεια Δόγκα, ζήτησε να τους επιβληθεί ισόβια κάθειρξη για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως από κοινού ενώ για το αδίκημα του ομαδικού βιασμού που επισύρει ποινή από 10 έως 15 έτη η εισαγγελέας ζήτησε να τιμωρηθούν με το ανώτατο όριο, δηλαδή τα 15 έτη.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...