Δίκη Τοπαλούδη: " Γιατί το έκανες;" ρωτούσε ο ένας τον άλλο οι δυο κατηγορούμενοι, αρνούμενοι να παραδεχτούν την ευθύνη τους....

Μετά από πολύωρη διαδικασία, ολοκληρώθηκε η απολογία και του δεύτερου κατηγορούμενου, του 21χρονου με καταγωγή από την Αλβανία. Επανέλαβε όσα είχε υποστηρίξει στην απολογία του, ότι δεν φταίει ο ίδιος για το στυγερό έγκλημα αλλά ο 23χρονος  συγκατηγορούμενός του.

Στο τέλος της διαδικασίας, έκαναν ο ένας στον άλλο την ίδια ερώτηση «Γιατί το έκανες;», σύμφωνα με τη δυνατότητα που τους δίνει ο νέος ποινικός κώδικας να απευθύνουν μεταξύ τους ερωτήσεις. Δεν υπήρξε εκατέρωθεν καμία απάντηση, όπως αναμενόταν.

Η εισαγγελέας, στη διάρκεια των ερωτήσεων που απηύθυνε στον 21χρονο,  άφησε να εννοηθεί, ότι είναι πεπεισμένη για την ενοχή και των δύο κατηγορούμενων, τόσο για τον βιασμό, όσο και για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Έξω από την δικαστική αίθουσα, βρέθηκε μετά από αρκετό διάστημα η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, η οποία δεν άντεξε και ξέσπασε με φωνές, στη θέα των συγγενών των δύο κατηγορουμένων. «Ήρθε», όπως επεσήμανε, «προκειμένου να ακούσει την εισαγγελέα στην αγόρευσή της», κάτι που δεν κατέστη δυνατόν λόγω παρέλευσης της ώρας και θα πραγματοποιηθεί αύριο.

Πηγή: ΕΡΤ

Ρεπορτάζ: Άννα Βλαχοπαναγιώτη

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...