Δήμος Κω: Όλες οι διαθέσιμες δυνάμεις στη μάχη για καλύτερη σεζόν

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

- όλες οι διαθέσιμες δυνάμεις στη μάχη για καλύτερη σεζόν

- Με οδηγίες του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά, αξιοποιώντας όλες τις διαθέσιμες δυνάμεις, που μειώθηκαν όμως αυτή την εβδομάδα κατά 68 άτομα, λόγω λήξης της οκτάμηνης σύμβασης για τους εποχικά εργαζόμενους που είχαν προσληφθεί πέρυσι τον Σεπτέμβριο, η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Καθαριότητας του Δήμου μας προχώρησε τα ξημερώματα και κατά τις πρώτες πρωϊνές ώρες σε πλύσιμο του πεζοδρομημένου τμήματος στο μικρό ιστορικό κέντρο της Κω και στις Πλατείες Ελευθερίας, Καζούλη, Αγίας Παρασκευής και Ρήγα Φεραίου.

Παράλληλα τα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας προέβησαν σε αντίστοιχο πλύσιμο της Πλατείας Τιγκακίου.

Ο Δήμος Κω, με φροντίδα για όλο το νησί, όπως την προηγούμενη εβδομάδα που προέβη σε καθαρισμούς και ευπρεπισμό χώρων στην Καρδάμαινα, μέσα σε αντίξοες συνθήκες αγωνίζεται να στηρίξει την οικονομία και την τοπική κοινωνία.

Αντίστοιχες δράσεις θα αναπτυχθούν σε όλες τις τουριστικές περιοχές του νησιού, τόσο στην έναρξη όσο και στη διάρκεια της τουριστικής περιόδου.

Οι εργαζόμενοι με ζήλο και αίσθημα ευθύνης προσφέρουν καθημερινά τις καλύτερες υπηρεσίες τους, σε συνεργασία με τα υπηρεσιακά στελέχη και τους πολιτικούς προϊσταμένους.

Όλες οι υπηρεσίες του Δήμου βρίσκονται σε εγρήγορση, Καθαριότητα, Πράσινο, Πολιτική Προστασία, Τεχνικές Υπηρεσίες, Εργοτάξια, όλοι μαζί για τον κοινό σκοπό.

Την υποδοχή με τον καλύτερο τρόπο των επισκεπτών του νησιού μας, με φροντίδα και χαμόγελο, ευπρέπεια και καθαριότητα.

Σε αυτή την προσπάθεια ιδιαίτερα σημαντική είναι η συμβολή των συμπατριωτών μας, οι οποίοι μπορούν και συμβάλλουν, ο καθένας στο χώρο ευθύνης του, στην καλύτερη εικόνα του νησιού μας.

Ο στόχος είναι κοινός, η συμβολή όλων απαραίτητη, για να βγει η Κως ισχυρή μέσα από τα μεγάλα προβλήματα της εποχής μας.

Γραφείο Τύπου

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Με πολιτικό θέατρο δεν πάμε μπροστά Του Νίκου Ιακ. Γερονικόλα - Η εξωστρέφεια, η ανταλλαγή...
Νέος προορισμός της Dodekanisos Seaways η Αστυπάλαια! - Η Dodekanisos Seaways ανακοινώνει την...
Θέμα: “Κοινωνικό μήνυμα του Ι.Σ.Ρ. για τον εμβολιασμό κατά Covid-19”     ...
Στην προσωπική τους εμπειρία για τον καθοριστικό ρόλο των εμβολίων στη ζωή μας, με αφορμή και το...