Δήμος Κω: Δήλωση Δημοτικού Συμβούλου Κωνσταντίνου Χόνδρου

Δήλωση Δημοτικού Συμβούλου Κωνσταντίνου Χόνδρου

- Ο Δημοτικός Σύμβουλος, Πρόεδρος του ΔΛΤ, Κωνσταντίνος Χόνδρος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

- «Πριν από λίγη ώρα κατέθεσα μήνυση, απευθυνόμενη στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω, εναντίον του επικεφαλής της «Δύναμης Αλλαγής – Κως 2023» κ. Κυρίτση Γεωργίου για το τελεσθέν αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης και όποιο άλλο έγκλημα έχει τελεσθεί εναντίον μου.

Οφείλει η Δύναμη Αλλαγής να αντιληφθεί ότι είναι άλλο πράγμα ο αντιπολιτευτικός λόγος και άλλο πράγμα η ποινικά κολάσιμη κατασυκοφάντηση των πολιτικών της αντιπάλων.

Είμαι ενεργός πολίτης και ουδέποτε έχω αφήσει την παραμικρή υπόνοια ότι εκμεταλλεύομαι την οποιαδήποτε θέση, στην οποία με έταξε ο Κωακός λαός.

Ανοχή σε ψευδείς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς, που στόχο έχουν απλώς και μόνον να σπιλώσουν την τιμή και την υπόληψή μου και να με συκοφαντήσουν, ΔΕΝ θα υπάρξει.

Η μήνυση αυτή προέκυψε όταν εχθές πληροφορήθηκα ότι η παράταξη «Δύναμη Αλλαγής – Κως 2023» προέβη σε ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της στο facebook, η οποία ανέφερε ότι υπάλληλοι  του Δήμου εκτελούσαν εργασίες καθαρισμού σε «αυλή στελέχους της δημοτικής αρχής, με καλή θέση στη διοίκηση». Η ανάρτηση αναφερόταν στο Ασφενδιού και συνοδευόταν από φωτογραφίες που εμφάνιζαν όχημα του Δήμου μας σε οδό έξωθεν οικίας, η οποία βρίσκεται σε απόσταση μερικών δεκάδων μέτρων από οικία, την οποία η οικογένειά μου διατηρεί στην περιοχή Ασώματος του ορεινού Ασφενδιού.

Η ανάρτηση αυτή, σκοπίμως και δολίως, υποδείκνυε ότι εκτελούνταν εργασίες των υπαλλήλων του Δήμου στην οικία μου.

Ουδέν ψευδέστερον και συκοφαντικότερον.

Οι υπάλληλοι του Δήμου εργάζονταν σε οδό, χαρακτηρισμένη κτηματολογικά ήδη από το 1930, στην οποία η οικία μου δεν έχει καν πρόσοψη, αλλά αντιθέτως μεταξύ της οδού αυτής και της οικίας μου μεσολαβούν 2 άλλες ιδιοκτησίες.

Η δε οικία μου έχει πρόσβαση μόνο από σκάλες στην κεντρική οδό και βέβαια όχι στην οδό όπου εκτελούσαν εργασίες οι υπάλληλοι του Δήμου.

Η οικία που εμφανίζεται στις επίμαχες φωτογραφίες και υποδηλώνεται ως ιδιοκτησίας μου ανήκει σε συνδημότη μας, με τον οποίο ουδεμία συγγενική ή φιλική σχέση έχω.

Η δημοτική αρχή κάλεσε δημόσια εχθές την παράταξη της Δύναμης Αλλαγής να αποκαταστήσει την αλήθεια και να ζητήσει συγνώμη.

Αντ’ αυτού, η Δύναμη Αλλαγής επέλεξε να τοποθετηθεί δημόσια πάλι σήμερα και να εξακολουθήσει να κινείται στην κατεύθυνση της συκοφαντίας και της λασπολογίας εναντίον μου. Δυστυχώς.

Ασφαλώς, δεν θα ακολουθήσω τη Δύναμη Αλλαγής και τον επικεφαλής της στον πολιτικό κατήφορο που έχει επιλέξει να πορευθεί.

Είμαι, όμως, υποχρεωμένος να προστατεύσω την τιμή και την υπόληψή μου έναντι των άκρως συκοφαντικών και δυσφημιστικών ισχυρισμών εναντίον μου.

Όπως δήλωσα εξαρχής, ανοχή σε ψευδείς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς ΔΕΝ θα υπάρξει».

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...