Δήμος Η.Ν.Κάσου: Τιμητική εκδήλωση προς τιμή του John και της Nelly Peters .

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Θέμα :  Τιμητική εκδήλωση   προς  τιμή  του  John  και  της  Nelly Peters .

- Με  μία  λιτή  τελετή στο Δημοτικό Κατάστημα,  ο Δήμαρχος  της Η.Ν. Κάσου  Μιχάλης Ερωτοκριτός  τίμησε τον κύριο και κυρία  John  και  Nelly Peters από την Ολλανδία,   απονέμοντας  τους το  κεραμικό ανάγλυφο της σημαίας της  Η.Ν. Κάσου καθώς και μια προσωπική επιστολή ευχαριστιών, θέλοντας έτσι να εκφράσει την ευαρέσκεια του για την έμπρακτη έκφραση της αστείρευτης αγάπης τους  προς το νησί καθώς επισκέπτονται  την  Η.Ν. Κάσο για 30 συναπτά έτη με περισσότερες από μία φορά τον χρόνο, εκφράζοντας με κάθε τρόπο και ευκαιρία  την αγάπη που αισθάνονται για τον τόπο αυτό .

 

   Στην εκδήλωση επίσης  παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστας Περσελής, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Νικολάου, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Περιβάλλοντος Δημήτρης Φραγκούλης και ο πρόεδρος της Κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου της Η.Ν. Κάσου (ΚΟΔΕΔΗΚ) Ηλίας Μαστροπαύλος.

 

    Κλείνοντας  τη σεμνή τελετή  ο κύριος και η κυρία  John  και  Nelly Peters  εξέφρασαν με τη σειρά τους τις θερμές τους ευχαριστίες για την τιμητική αυτή  εκδήλωση ενώ παράλληλα ανέφεραν ότι  η  Η.Ν. Κάσος τους μάγεψε από την πρώτη στιγμή που πάτησαν το πόδι τους στο νησί  ακριβώς τριάντα χρόνια πριν.  Τα φυσικά τοπία, ο ήλιος, ο καθαρός αέρας, η άγρια ομορφιά του νησιού και γενικά  το περιβάλλον, η φιλοξενία και η ζεστασιά των κατοίκων του είναι τα χαρακτηριστικά  που κέρδισαν την καρδιά τους. Υποσχέθηκαν δε να επισκέπτονται το νησί όσο το επιτρέπει η υγεία τους.

Φωτογραφικό υλικό

tilemaxos

tilemaxos

kalopitas

kalopitas

Προτάσεις Verena

Στα πληττόμενα χωριά της Θεσσαλίας επισκέφθηκε η οργάνωση «Γιατροί Καρδιάς» και έδωσε είδη πρώτης...
Σε ενα κατάμεστο ΡΟΔΟΝ έγινε η παρουσίαση του συνδυασμού του δημάρχου Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη και...
ΜΝΜ προς πολλούς αποδέκτες (απλές σκέψεις) ΤΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΜΙΣΗ ΜΙΑΣ ΕΠΙΤΥΧΥΜΕΝΗΣ...
Μια προσωπική περιπέτεια, στη φάση της αρχικής ιατρικής αντιμετώπισης και της σχολαστικής...