Δήμαρχος Τήλου Μαρία Καμμά: «Δεν έχει κατασχεθεί το Sea Star, εκτελεί κανονικά τα δρομολόγιά του. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να βάλει χέρι στο καράβι μας» !!!

«Το sea star πραγματοποιεί κανονικά τα δρομολόγια του και δεν αληθεύει ότι το πλοίο κατασχέθηκε» δήλωσε σήμερα στον Παλμό η δήμαρχος Τήλου Μαρία Καμμά αφήνοντας αιχμές για δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας σύμφωνα με το οποίο έλεγε ότι «το πλοίο κατασχέθηκε» .

Δεν μπορούμε να καταλάβουμε για ποιο λόγο  αντιδρούν ορισμένοι παράγοντες της περιοχής μας κατά αυτόν τον επιθετικό τρόπο απέναντι στην εταιρεία τόνισε  η δήμαρχος Τήλου .

«Ο μοναδικός μοχλός ανάπτυξης για το νησί της Τήλου είναι αυτό το πλοίο

Οι πολιτικοί μας τι κάνουν ; Εμείς παλεύουμε μόνοι μας. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν  να βάλει χέρι  στο καράβι μας διεμήνυσε μέσω του Παλμού .

Υπάρχει μεγάλη αγανάκτηση στο νησί . Όταν διεκδικούμε κάτι το παλεύουμε . Είμαστε αποφασισμένοι να μπούμε όλοι μέσα στο sea star , να έρθουμε στη Ρόδο , για να καταλάβει η κοινή γνώμη τι σημαίνει το πλοίο συτό για την Τήλο .

Είμαστε αποφασισμένοι και δεν θα σταματήσουμε .

Δεν υπάρχει περίπτωση να χαρίσουμε τη ζωή μας και τη ζωή των παιδιών μας σε κανέναν κερατά . Ας το καταλάβουν καλά
Στο σφυρί το καταμαράν της Τήλου

 

Στο σφυρί βγαίνει το καταμαράν του Δήμου Τήλου Sea Star, λόγω οφειλών, σύμφωνα με κατασχετήρια έκθεση που δημοσιεύθηκε το Σάββατο σε ημερήσια εφημερίδα της Ρόδου.

 

Το σκάφος βγαίνει σε πλειστηριασμό λόγω οφειλών στην εταιρία «Αναξαγόρας ΕΠΕ», για λογιαριασμό της οποίας εκδόθηκε απόφαση διαταγής πληρωμής από το Πρωτοδικείο Πειραιά.

 

Σύμφωνα με την «κατασχετήρια έκθεση» ο πλειστηριασμός του σκάφους θα γίνει την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου στο Ειρηνοδικείο Ρόδου.

 

Στην ίδια έκθεση δεν αναφέρεται το ποσό της οφειλής, ούτε η τιμή με την οποία εκτιμήθηκε, καθώς επίσης και η τιμή εκκίνησης. Για όλα αυτά οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να απευθυνθούν στο Ειρηνοδικείο Ρόδου ή στην αρμόδια συμβολαιογράφο, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

 

Σύμφωνα με την «κατασχετήρια έκθεση», το καταμαράν Sea Star του Δήμου Τήλου, ναυπηγήθηκε στη Νορβηγία το 1989 και διαθέτει δύο Γερμανικές μηχανές κατασκευής 1990, ισχύος 2775 ΒΗΡ ιπποδύναμης.

 

Το καταμαράν απασχολεί 8 άτομα και έχει μεταφορική ικανότητα 221 ατόμων.

palmos

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...