Δήμαρχος Ρόδου Αλέξανδρος Κολιάδης: Οποιος σπέρνει ανέμους...

Δήμαρχος Ρόδου Αλέξανδρος Κολιάδης: Οποιος σπέρνει ανέμους...

 

Με λύπη μας πληροφορηθήκαμε την έκδοση της διαπιστωτικής πράξης της Γενικής Γραμματέως της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου με την οποία κηρύχθηκε έκπτωτος λόγω οφειλών, ο Μιχάλης Κορδίνας, πρώτος σε σταυρούς Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Πεταλούδων και μέλος της παράταξης «Με Δύναμη για τη Ρόδο» με επικεφαλής τον Αντώνη Καμπουράκη.

Ως Δημοτική Αρχή και ως Παράταξη εξαρχής σταθήκαμε στο πλευρό του πρώην Δημάρχου Πεταλούδων λαμβάνοντας την απόφαση να μην κινήσουμε τη διαδικασία έκπτωσης από τα καθήκοντά του,ελπίζοντας να βρεθεί λύση δια της νομικής οδού, όπως προβλέπει η σχετική νομοθεσία.

Πιστοί στη θέση μας ότι οι εκλογές κερδίζονται στις κάλπες και πως Δημοκρατία είναι ο σεβασμός στη λαϊκή ετυμηγορία, δεν θα προκαλούσαμε ποτέ την έκπτωση ενός εκλεγμένου συμβούλου, πόσωδε μάλλον όταν η εκλογή του δεν έχει καμιά αιτιώδη σχέση με τον λόγο της έκπτωσης.

Αυτές οι πρακτικές και η συνειδητή επιλογή να αγνοεί κάποιος τη λαϊκή βούληση, στρέφονται ενάντια στο κοινό καλό και εξυπηρετούν μόνο την ματαιοδοξία και τις ιδέες μεγαλείου αυτών που αρνούνται πεισματικά να αποδεχθούν ότι ο ροδιακός λαός, τους έστειλε στα έδρανα της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

 

 

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Η μάχη της αμμουδιάς, το αθέατο Τραμπολίνο της Ρόδου και ένας στραβωμένος Πύργος Ναυαγοσώστη...
Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...