Δήμαρχος Μεγίστης: Το Δημόσιο εφαρμόζει πολιτικές του φασίστα Ντεβέκι!

Τραγελαφικά χαρακτήρισε την απαίτηση της ΚΥΔ να πάρει πίσω τη δημοτική Καζέρμα  ο δήμαρχος Μεγίστης Γιώργος Αχλαδιώτης μιλώντας σήμερα στον Παλμό και στη Δέσποινα Κουλούμπρη , τονίζοντας χαρακτηριστικά  ότι :

«Η ειρωνεία είναι αυτή . Το ελληνικό δημόσιο υιοθετεί τις πράξεις του ΝτεΒέκι που επιστράτευσε το κτίριο και έβαλε τους στρατιώτες και λένε σήμερα ότι επειδή έμεναν στρατιώτες δεν ανήκει στο δήμο.

Αυτό είναι το λυπηρό , το τραγελαφικό , το κωμικοτραγικό .

Θα γίνει έκτακτο δημοτικό συμβούλιο όπου εκεί θα εισηγηθώ ότι  υιοθετεί το Υπουργείο Οικονομικών τις πράξεις του φασίστα ΝτεΒέκι  που έβαλε στρατιώτες Προτείνω να κλείσω το δήμο και να στείλω  τα κλειδιά  στο Υπουργείο Οικονομικών και να τους πω, φέρτε εδώ λογιστές ,φέρτε τεχνικές υπηρεσίες  ελάτε εδώ να διαχειριστείτε  εσείς  τον δήμο.

Μετά την απόφαση του Δ.Σ θα στείλουμε επιστολή τον Πρωθυπουργό ,στους αρχηγούς των κομμάτων στους βουλευτές μας, αλλά και στους βουλευτές άλλων περιοχών οι οποίοι ενδιαφέρονται πραγματικά για το Καστελόριζο.

Μπορώ να σας πω με βεβαιότητα ότι  πολύ περισσότερο ενδιαφέρονται βουλευτές άλλων περιοχών παρά οι δικοί μας» δήλωσε σήμερα στον Παλμό ο κ. Αχλαδιώτης .

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...