Δήμαρχος Λειψών κατά ΑΝΕ Καλύμνου για κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων και προσφυγής για ακτοπλοϊκή γραμμή

Με ανάρτηση του ο δήμαρχος Λειψών Φώτης Μάγγος επιτίθεται κατά της ΑΝΕ Καλύμνου για ασφαλιστικά μέτρα και προσφυγή που κατέθεσε με αποτέλεσμανα μείνουν χωρίς καράβι.

Η ανάρτηση του κ.Μάγγκου: Αγαπητοί συμπατριώτες, μετά από την εντελώς ακατανόητη, αφού δεν αποκομίζει κανένα όφελος, κατάθεση προσφυγής και ασφαλιστικών μέτρων της ΑΝΕ ΚΑΛΥΜΝΟΥ κατά της προσωρινής απευθείας ανάθεσης της γραμμής Κάλυμνος-Λέρος-Λειψοί-Πάτμος-Αρκοί-Αγαθονήσι-Σάμος του Υπουργείου Ναυτιλίας στην εταιρεία Dodekanisos Seaways, διακόπτεται άμεσα η σύμβαση του υπουργείου με την εταιρεία και κατά συνέπεια σταματούν τα δρομολόγια του "Παναγία Σκιαδενή" μέχρι την εξέταση των δύο προσφυγών της ΑΝΕΚ από την ΕΑΑΔΗΣΥ και την ΕΑΠΠ.

Μετά και τις πρόσφατες εξελίξεις, κατανοούμε απόλυτα ότι η θεμιτή προάσπιση των επιχειρηματικών και μόνον συμφερόντων, διαλύει κάθε δημόσια δήλωση εκπροσώπων της ΑΝΕ Καλύμνου για ευαισθησία και προσφορά στις κοινωνίες των λοιπών νησιών. Εμείς συνεχίζουμε να προασπιζόμαστε τα κοινωνικά συμφέροντα των κατοίκων των νησιών, όσο άλλοι προσπαθούν να καλύψουν λάθη και παραλείψεις ατομικών επιχειρηματικών αποφάσεων που ουδόλως στοχεύουν στη συνοχή των νησιών μας.

Το υπουργείο κατέθεσε σήμερα το πρωί ενημερωτικό σημείωμα με το οποίο εξηγεί τους λόγους ανωτέρας βίας και την αδήριτη ανάγκη εξυπηρέτησης του δημοσίου συμφέροντος, κατά τη νομική έννοια του όρου, και αναμένει τα ίδια αντανακλαστικά απ' την ΕΑΑΔΗΣΥ η οποία συνεδρίασε, ως εκ θαύματος Κυριακή, για να στερήσει τη συγκοινωνία απ τα νησιά μας.

(τόσο κατεπείγον ήταν το ζήτημα όσο άλλη μια φορά που συγκάλεσε συμβούλιο Κυριακή εν μέσω πανδημίας και αφορούσε τον κορωνοϊό και ποτέ άλλοτε).

Κάποιοι θέλουν αντί να πάμε μπροστά να γυρίσουμε πίσω.

Σύσσωμη η κοινωνία των μικρών νησιών είναι ομόθυμη στην κατεύθυνση της εξέλιξης και της προόδου και όχι στην υποβάθμιση των ακτοπλοϊκών συνδέσεων του βορείου συγκροτήματος.

Ο θυμόσοφος λαός μας πολύ σωστά λέει:

"Λαγός τη φτέρη κούναγε κακό της κεφαλής του".

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...