Δήλωση του δημάρχου Ρόδου Α. Καμπουράκη για «επαναστάτες χωρίς αιτία» που είναι οι βολεμένοι του χθες !....

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ-Κληθείς να σχολιάσει επεισόδιο που σημειώθηκε μετά το πέρας της συνεδρίασης του τοπικού συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ψίνθου, ο Δήμαρχος Ρόδου, Αντώνης Καμπουράκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

- Ευτυχώς ο τόπος μας είναι μικρός και γνωριζόμαστε όλοι καλά μεταξύ μας.

Αυτοί που σήμερα παριστάνουν τους «επαναστάτες χωρίς αιτία», είναι οι βολεμένοι του χθες. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι, που έβαζαν και βάζουν το προσωπικό τους συμφέρον, πάνω από αυτό της Ρόδου. Και των Ροδιτών. Επειδή τους ξέρουμε, κι επειδή αδυνατούν να αντιπαρατεθούν με πολιτικά επιχειρήματα, καταφεύγουν στην ύβρη, στη χυδαιότητα, στις προσωπικές επιθέσεις, στη βία και στον χουλιγκανισμό. Ας τους χαίρονται, όσοι τους εξέθρεψαν.

Ως Δημοτική Αρχή καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε πράξη βίας και δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση, ότι δεν θα μας τρομοκρατήσει κανένας γκανγκστερικός τραμπουκισμός, όσο κι αν προσποιείται ότι φορά τον μανδύα, της τάχα «πολιτικής αντιπρότασης». Είμαστε αποφασισμένοι να προστατέψουμε το νησί μας, από το κλίμα «ζούγκλας» που κάποιοι εσκεμμένα και με ιδιοτέλεια, εμμονικά καλλιεργούν.

Ο Ροδιακός λαός βλέπει, κρίνει και συγκρίνει. Γι' αυτό θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα και την δέσμευσή μας στον ελεύθερο διάλογο, στις πολιτικές και στα έργα,

και θα παλεύουμε καθημερινά για τη Ρόδο, που κάνει περήφανους όλους τους Ροδίτες.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...