Δήλωση του Γιάννη Παππά για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των ναρκωτικών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΔΗΛΩΣΗ ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΠΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ

«ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥΣ»

-Η 26η Ιουνίου καθιερώθηκε ως «Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών και της Παράνομης Διακίνησής τους» στις 7 Δεκεμβρίου 1987 από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, προκειμένου να ευαισθητοποιήσει την παγκόσμια κοινή γνώμη για τις επιπτώσεις από τη χρήση των ναρκωτικών ουσιών και την παράνομη διακίνησή τους.

 

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών και της Παράνομης Διακίνησής τους, ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας, Ιωάννης Παππάς προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

 

«Πέρα από κάθε προκατάληψη, η μάστιγα των ναρκωτικών παραμένει ένα μεγάλο αγκάθι για την κοινωνία μας.

 

Όλοι μαζί, πέρα από κόμματα και χρώματα οφείλουμε να συνεργαστούμε και να προωθήσουμε προγράμματα πρόληψης, ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τους νέους μας αλλά και να δώσουμε δυνατότητα πρόσβασης σε προγράμματα απεξάρτησης με παράλληλη ψυχολογική στήριξη.

 

Επιπλέον, είναι εξίσου σημαντική η επανένταξη των απεξαρτημένων ατόμων στο κοινωνικό σύνολο και η παροχή κινήτρων για την επίτευξη αυτού του σκοπού.

 

Όμως, πέρα από όλα αυτά, δίνουμε μεγάλη προτεραιότητα και σημασία στη διαδικασία ενσωμάτωσης, γιατί όλοι είναι απαραίτητοι και πολύτιμοι.

 

Στόχος της Νέας Δημοκρατίας είναι η προσπάθεια συναίνεσης με συγκεκριμένη ατζέντα για να προωθηθούν οι λύσεις και οι βελτιώσεις στο υπάρχον νομικό πλαίσιο»

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...