Δήλωση της Ελευθερίας Φτακλάκη, πολιτευτή του Κινήματος Αλλαγής στα Δωδεκάνησα

Δελτίο Τύπου-Δήλωση της Ελευθερίας Φτακλάκη, πολιτευτή του Κινήματος Αλλαγής στα Δωδεκάνησα

-Με την ολοκλήρωση των αποτελεσμάτων της εκλογικής αναμέτρησης της 7ης Ιουλίου, θα ήθελα καταρχήν να συγχαρώ όλους όσους εξελέγησαν βουλευτές και να ευχηθώ καλή δύναμη στην νέα αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ. 

-Ως προς τα ποσοστά  που έλαβε το Κίνημα Αλλαγής, σίγουρα η μικρή ποσοστιαία αύξηση του σε πανελλαδικό επίπεδο αποτελεί μια θετική εξέλιξη, αλλά σίγουρα  όχι μια νίκη για την παράταξη!  Στα Δωδεκάνησα το Κίνημα Αλλαγής δυστυχώς έχασε  μετά από 42 χρόνια, τη βουλευτική έδρα !!

 

Τα αποτελέσματα μας έχουν προβληματίσει  και έχουν αναδείξει την ανάγκη αξιολόγησης τους και διεξαγωγής συμπερασμάτων!! Όμως  η επόμενη μέρα απαιτεί σύνεση, καθαρό προγραμματικό λόγο και μια ξεκάθαρη αντιπολίτευση! Με σταθερότητα στις θέσεις μας και αυτόνομη πολιτική πορεία. 

 

Ως πολιτευτής Δωδεκανήσου δηλώνω ικανοποιημένη από το προσωπικό μου αποτέλεσμα καθώς ο Δωδεκανησιακός λαός με τίμησε με μια καθαρή διάκριση,  επιβραβεύοντας έναν έντιμο και καθαρό χωρίς αποκλεισμούς πολιτικό αγώνα! 

 

Το θετικό αποτέλεσμα δυναμώνει την ενεργό  συμμετοχή  μου στις πολιτικές εξελίξεις του τόπου μας και τη δέσμευση μου να συνεχίσω να εργάζομαι για την άνοδο της παράταξης μας και το μετασχηματισμό του σε μια μεγάλη προοδευτική δύναμη για τη χώρα μας, με έναν πολιτικό λόγο που θα μπορέσει  να εκφράσει και να πείσει τον ελληνικό λαό. 

 

Το νέο πολιτικό τοπίο έχει ανάγκη από έναν ισχυρό και στιβαρό κεντρώο χώρο! Εμείς, οι διαχρονικοί οπαδοί της σοσιαλδημοκρατίας, του κέντρου, συνεχίζουμε  συντεταγμένα τις μάχες μας για μια ισχυρή δημοκρατική παράταξη και γυρνάμε μια νέα σελίδα στην ιστορική μας διαδρομή, με νέες διεκδικήσεις και αγώνες για τον τόπο μας, για τα Δωδεκάνησα , για την Ελλάδα! 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...