Δήλωση Δ. Γάκη για την κατηγοριοποίηση «υγειονομικής ασφάλειας» των νησιών - Βλέπει να κρύβεται η... ενίσχυση της Κρήτης!!!!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Δήλωση του Δημήτρη Γάκη για την επανεκκίνηση του τουρισμού και την κατηγοριοποίηση «υγειονομικής ασφάλειας» των νησιών

-«Απ’ την αρχή της κρίσης το φωνάζουμε με όλη τη δύναμη του δίκιου και των προσδοκιών των συμπολιτών μας, ότι εκείνο που θα πρέπει να προσεχθεί στην «επανεκκίνηση του τουρισμού» είναι η υγειονομική θωράκιση των νησιών μας έτσι ώστε να δημιουργηθεί κλίμα ασφάλειας στους επισκέπτες μας. Αν θέλουμε δηλαδή η φετινή χρονιά να έχει κάποια θετικά αποτελέσματα, πρέπει άμεσα να παρέμβουμε στις υγειονομικές δομές των μεγάλων τουλάχιστον νοσοκομείων, της Ρόδου και της Κω. Την επανάπαυση μας όμως σε αυτόν τον κρίσιμο παράγοντα για το μέλλον των νησιών μας, την πληρώνουμε ήδη: Με την κατάταξη των νησιών από το υπουργείο Υγείας σε τρεις κατηγορίες που καταγράφουν το «επίπεδο υγειονομικής ασφαλείας» των νησιών. Όλα τα νησιά μας, εκτός από ένα, βρίσκονται στην δεύτερη και τρίτη κατηγορία, μετρίου δηλαδή και υψηλού κινδύνου και μειωμένης υγειονομικής ασφαλείας. Οι ευθύνες του υπουργείου Υγείας και του υπουργείου Τουρισμού είναι τεράστιες. Οι ευθύνες των τοπικών παραγόντων είναι ακόμα μεγαλύτερες, γιατί δείχνει ότι «μας πιάσανε στον ύπνο». Διότι, είναι γνωστό, ότι όταν θέλεις να ενισχύσεις κάποιον υποβαθμίζεις τους ανταγωνιστές του. Όλα τα νησιά βρίσκονται λοιπόν στην δεύτερη και τρίτη «αυξημένου κινδύνου» κατηγορίες, εκτός από ένα: Τη Μεγαλόνησο. Η μεγάλη πολιτική οικογένεια που σήμερα κυβερνάει τη χώρα, γνωστής καταγωγής, έκανε πάλι τη δουλειά της; Ποιος θα μπορούσε να πείσει ακόμα και τον πιο καλοπροαίρετο νησιώτη ότι η ενίσχυση της Μεγαλονήσου δεν είναι μελετημένη, οργανωμένη και εκτελεσμένη από την οικογένεια Μητσοτάκη;»

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

***

Φωτογραφικό υλικό

DODEKANISOS SEAWAYS

dodekanisos seaways

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Η Dodekanisos Seaways γιορτάζει τα 20 χρόνια λειτουργίας της και προσφέρει 20% Έκπτωση και Δωρεάν...
Το άρθρο του Γ. Νικητιάδη, που ακολουθεί, δημοσιεύεται στο μεγάλο ιστότοπο «The Caller» - ΟΙ...
Ο κ.ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ «ΒΡΩΜΙΚΟ 89»,ΕΝΩ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΠΕΜΨΕ ΤΟΝ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ...
Δημήτρης Θ. Κρεμαστινός … Πεθαίνει όποιος λησμονιέται - Του Χαράλαμπου Ι. Πλάτση - Εκλογές...