Δήλωση Γιώργου Ευγενικού για την υποψηφιότητά του με την παράταξη «Νότιο Αιγαίο-Αρχιπέλαγος Δημιουργίας» του Γιάννη Μαχαιρίδη

Δελτίο Τύπου-Θέμα : Δήλωση Γιώργου Ευγενικού για την υποψηφιότητά του με την παράταξη «Νότιο Αιγαίο-Αρχιπέλαγος Δημιουργίας» του Γιάννη Μαχαιρίδη
«Αγωνίζομαι με παρρησία για την σωστή ενημέρωση του πολίτη, ο οποίος θεωρώ, πρέπει να έχει σφαιρική αντιμετώπιση των θεμάτων. Είμαι οπαδός του «αγάπα τον πλησίον σου», της οικογένειας, της τρίτης ηλικίας η οποία θεωρείται ξεχασμένη από πολλούς, αλλά και της Παιδείας, γιατί πιστεύω ότι η σωστή διαπαιδαγώγηση και τα εφόδια που παίρνει ο καθένας από την παιδική ηλικία του διαμορφώνουν την προσωπικότητα του.
    Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνω στην τοπική αγορά, τiς δραστηριότητες της οποίας έχω υπεραμυνθεί σε πολλά συνέδρια ως ομιλητής,  και στον τουρισμό, τον οποίο θεωρώ ως τον βασικό αιμοδότη της ελληνικής οικονομίας γι’  αυτό οι εμπλεκόμενοι θα πρέπει να είναι άριστα ενημερωμένοι και εκπαιδευμένοι.
    Πρέπει να υπάρχουν τα σωστά άτομα στις κατάλληλες θέσεις, όλοι ανεξαιρέτως θα πρέπει να βοηθάμε και να συνεργαζόμαστε ώστε να αναδείξουμε το ομορφότερο νησί του κόσμου. Ταξιδεύοντας πολλές φορές στην Σκανδιναβία είδα και άκουσα πολλά πράγματα, αλλά κυρίως πως  οι ευρωπαίοι μας αγαπάνε και πρέπει και εμείς να τους δείχνουμε με κάθε τρόπο αμοιβαία συναισθήματα.
    Δηλώνω παρών στα κοινά, με την παράταξη «Νότιο Αιγαίο-Αρχιπέλαγος Δημιουργίας» του Γιάννη Μαχαιρίδη, αφού θέλω να βοηθήσω τον τόπο μου, διαθέτοντας την εμπειρία μου, τη γνώση μου και πάνω απ’ όλα την αγάπη μου σε αυτόν. Αυτό, άλλωστε, αποδεικνύεται και από την παραμονή μου στην Ρόδο, αφού αποφάσισα να «ψηφίσω Ελλάδα» και να μην μετακομίσω στην Σουηδία, όπου βρίσκεται η οικογένειά μου. Παραμένω εδώ, ευελπιστώντας να μου δώσουν οι συμπολίτες μου την ευκαιρία να κάνω πραγματικότητα ό,τι ονειρεύομαι για αυτούς!».
Με τιμή
Γιώργος Ευγενικός

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος
Με την παράταξη «Νότιο Αιγαίο-Αρχιπέλαγος Δημιουργίας»

Ο Γιώργος Ευγενικός δραστηριοποιείται στον χώρο της επικοινωνίας, του marketing και των δημοσίων σχέσεων




 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...