Γ. Χαλκιδιός, Μ. Οικονόμου & Ν. Τσακίρης ΜΠΡΟΣΤΑ με Γ. Χατζημάρκο!

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα στην Κω ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης "Το Νότιο Αιγαίο Μπροστά" Γιώργος Χατζημάρκος ανακοίνωσε τα πρώτα ονόματα του συνδυασμού απο το νησί που είναι:: Γιώργος Χαλκιδιός (συνταξιούχος, τ. Αντιπρόεδρος ΕΒΕΔ), Νίκος Οικονόμου (συνταξιούχος ΟΤΕ και κομματικό στέλεχος της ΝΔ) και Νίκος Τσακίρης (επιχειρηματίας μέλος ΔΣ ΕΒΕΔ).

Παρόντες στην αίθουσα μεταξύ άλλων: ο Πρόεδρος της Καρδάμαινας (και κομματικό στέλεχος της ΝΔ) Νίκος Κουρζής, τα μέλη του ΔΣ του ΕΒΕΔ Πασχάλης Βρακίδης και Δημήτρης Σαράντης, ο Υπεύθυνος του ΕΒΕΔ Κω Στέργος Γιαλλίζης, ο Γιώργος Παπαδημητρίου (ΕΒΕΔ, Ενοικ. Διαμερίσματα), ο Φάνης Φιαμέγκος, ο Γ. Βαληνάκης και άλλοι.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν οι αναφορές (και οι αιχμές) στις απαντήσεις του Γ. Χατζημάρκου για όλους και για όλα...

Η δέσμευση για στήριξη ανάλογων εγχειρημάτων με Ryanair και Low cost εταιριών ασκώντας δριμεία κριτική στην νυν Περιφερειακή αρχή Μαχαιρίδη που ΔΕΝ στήριξε οικονομικά την προσπάθεια (ενώ πολύ διπλωματικά τόνισε ότι τόσο ο Γ. Κυρίτσης, όσο και ο Κ. Καΐσερλης όταν τους το ζήτησε στήριξαν χρηματοδοτικά την συμφωνία) και σε παρατήρηση μας για την ανάγκη "ισορροπίας" με τα τουριστικά συμφέροντα των κυκλάδων απάντησε συμπληρωματικά ότι θα υπάρξουν ανάλογες συμφωνίες και για τα νησιά των κυκλάδων.

Σ' αυτές τις εκλογές τόνισε χαρακτηριστικά αναμετρώνται "η ελπίδα με το φόβο"... " Η οργή με τις προτάσεις"...

Ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η για Μαχαιρίδη περί "κομματικού σωλήνα", όψιμου "επαναστάτη", "30 χρόνια πάρτι και μόλιες τελείωσαν τα ποτά βγήκε να διαμαρτυρηθεί και να το καταγγείλει..." κλπ

Για δε την παράταξη Κόκκινου τόνισε ότι είναι σε καλό δρόμο συζητήσεων χωρίς να αποκλείεται η συνεργασία.

Σε ότι αφορά τη σχέση του με τη ΝΔ αφού τόνισε πόσο ακριβά "με πλάτη γεμάτη πληγές" πλήρωσε την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του την τελευταία 4ετία, τόνισε ότι βγαίνει μπροστά εκ νέου ως ανεξάρτητος αυτή τη φορά για την Περιφέρεια χωρίς να έχει κληρονομήσει "τιμάρια" ή να έχει υπηρετήσει ως "λοχαγός" ή κομματικός βαθμοφόρος "όπως άλλοι", αλλά ως απλός "πρόσκοπος" κι έτσι θα παραμείνει... Τονίζοντας ότι δεν ζητάει χρίσμα αλλά "όποιο κόμμα βλέπει και κρίνει πορεία και αποτελεσματικότητα στηρίζει..."

Το ίδιο επανέλαβε πολλές φορές καλώντας τους πολίτες να υπερψηφίσουν την παραταξη του με κριτήριο την πορεία του όλα αυτά τα χρόνια μέσα από τον "ιδιωτικό και όχι το δημόσιο τομέα" και "τα αποτελέσματα της"...

ρεπορτάζ και φωτογραφία απο το Aegeanews.gr

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...