Γ. Νικητιάδης : Ξεκάθαρο μήνυμα και από τη Λέρο για ισχυρή εντολή στο ΠΑΣΟΚ

Γ. Νικητιάδης : Ξεκάθαρο μήνυμα και από τη Λέρο για ισχυρή εντολή στο ΠΑΣΟΚ

 

Μήνυμα ότι το ΠΑΣΟΚ θα λάβει ισχυρή εντολή την Κυριακή 21 Μαΐου και τα Δωδεκάνησα θα έχουν ξανά φωνή στη Βουλή, έστειλαν οι κάτοικοι και της Λέρου, με τη δυναμική παρουσία τους, στην πολιτική εκδήλωση του τ. Υφυπουργού Τουρισμού Πολιτισμού και υποψήφιου βουλευτή  Γιώργου Νικητιάδη. 

Ο τ. Υφυπουργός επισκέφθηκε τη Λερο την Κυριακή 6 Μαΐου, προερχόμενος από τους Λειψούς. 

Κατά την ομιλία του στη Λέρο, αναφερόμενος στα ζητήματα που απασχολούν το νησί, ο κ. Νικητιαδης υπογράμμισε την παντελή έλλειψη στρατηγικού σχεδιασμού για τον τουρισμό από πλευράς κυβέρνησης, που θα μπορούσε να αξιοποιήσει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νησιού με την πλούσια ιστορία και παράδοση. Παρατήρησε την αναγκαιότητα κατασκευής διαδρόμου στο αεροδρόμιο για μεγαλύτερα αεροσκάφη επισημαίνοντας παράλληλα πως έως ότου συμβεί αυτό θα πρέπει να πυκνώσει η ακτοπλοϊκή σύνδεση με το νησί της Κω. 

Ιδιαίτερα στάθηκε ο κ Νικητιαδης στο θέμα των συντελεστών ΦΠΑ καθώς στη Λερο είναι μεν χαμηλότεροι, αλλά αυτό οφείλεται στην ύπαρξη του κέντρου υποδοχής μεταναστών και στο εκβιαστικό δίλημμα που είχε θέσει ο ΣΥΡΙΖΑ για τη δημιουργία του,  αφηνοντας στην άκρη την οποία προοπτική τουριστικής ανάπτυξης του τόπου. 

Ο Γιώργος Νικητιαδης επικοινώνησε με τους κατοίκους του νησιού τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ για την προστασία των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, την ενίσχυση του ΕΣΥ, τη δημιουργία κοινωνικών κατοικιών, την ορθή διαχείριση του Ταμείου Ανάκαμψης και γενικότερα τις δεσμεύσεις του κόμματος έτσι ώστε να προχωρήσουμε σε μια συμμαχική κυβέρνηση με όρους. Ζήτησε ισχυρή εντολή για το ΠΑΣΟΚ και τέλος σημείωσε για μια ακόμη φορά ότι η έλλειψη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ από τα Δωδεκάνησα ζημίωσε τον τόπο.