Γ. Κασσάρας: «Παρών στον αγώνα για ένα μέτωπο ανατροπής της αντιλαϊκής πολιτικής» (βίντεο)

Ο συμπατριώτης μας και πρώην βουλευτής Δωδεκανήσου Γιώργος Κασσάρας, ήταν καλεσμένος σε εκπομπή του τοπικού σταθμού Aigaio tv.

Φυσικά η πρώτη ερώτηση που τέθηκε στον συμπατριώτη μας, ήταν οι πολιτικές του βλέψεις και κυρίως οι προθέσεις του για τις εθνικές εκλογές, όποτε κι αν αυτές γίνουν. Ξεκάθαρος ο Γ. Κασσάρας τοποθετήθηκε στο θέμα και δεν άφησε καμία αμφιβολία, τονίζοντας πως είναι «στρατευμένος» στην υπόθεση της ανατροπής της υπάρχουσας πολιτικής κατάστασης.

Στα πλαίσια αυτής της πραγματικότητας, υπογράμμισε πως θα είναι υποψήφιος σε μια πλατιά συνεργασία ανατροπής με βασικό κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, προοπτική την οποία στηρίζει, από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε απέναντι από στην πολιτική των μνημονίων και της διάλυσης της ελληνικής κοινωνίας.

Αναφερόμενος στις αυτοδιοικητικές εκλογές και συγκεκριμένα στην υποψηφιότητα του Μπενέτου Σπύρου για την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, δήλωσε ότι στηρίζει την κίνηση αυτή για την περιοχή μας και τόνισε πως η παρουσία του Δημάρχου Λειψών θα συσπειρώσει γύρω της πολλές δυνάμεις που αντιτίθενται στην πολιτική ερήμωσης των νησιών. Αυτό που επεσήμανε ο Γ. Κασσάρας είναι το γεγονός ότι στις αυτοδιοικητικές εκλογές θα μετρήσει όχι μόνον η επιλογή του προσώπου αλλά και η πολιτική που θα ακολουθήσουν οι υποψήφιοι στον πρώτο και δεύτερο βαθμό.

Δεν είναι ανεξάρτητη η τοπική αυτοδιοίκηση από τις πολιτικές που ασκούνται σήμερα και κατά συνέπεια η επιλογή του Μπενέτου Σπύρου, αποτελεί μια δυναμική για την περιοχή που στρατεύεται στα πλαίσια της ανατροπής της μνημονιακής πολιτικής που ασκείται από τα δύο κόμματα που συγκυβερνούν. Όταν ρωτήθηκε για την τοπική πολιτική, ο πρώην βουλευτής ήταν ξεκάθαρος στην πάγια θέση του. Η αντιπαλότητα και η διάσπαση των πολιτικών δυνάμεων στην Κάλυμνο, είναι επιζήμια για τον τόπο και υπογράμμισε πως σ’ αυτές τις εποχές η ενότητα και η συμπαράταξη αποτελούν το ζητούμενο για τις νησιωτικές κοινωνίες. Ακολουθεί η συνέντευξη του Γιώργου Κασσάρα, η οποία έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ειδικά την περίοδο αυτή που βρισκόμαστε λιγότερες από 100 μέρες, πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές αλλά και τις Ευρωεκλογές.«Παλμός της Καλύμνου»

video-Aigaio tv

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...