Γ.Νικητιάδης : Τα Δωδεκάνησα αποκτούν ξανά φωνή

Γ.Νικητιάδης :  Τα Δωδεκάνησα αποκτούν ξανά φωνή

Με εμφανίσεις του σε μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο νεοεκλεγείς βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής, Γιώργος Νικητιάδης ευχαρίστησε τους Δωδεκανησίους για τη στήριξη τους στο ΠΑΣΟΚ και στο πρόσωπο του.  Η ευθύνη είναι μεγάλη, τόνισε ο κ. Νικητιάδης άλλα υπογράμμισε παράλληλα,  πως θα την αναλάβει πλήρως έτσι ώστε να ακουστεί ξανά η φωνή των Δωδεκανησίων στο Αθηνοκεντρικό κράτος.
Ο  κ. Νικητιάδης,  ξεκινώντας ουσιαστικά την περιοδεία του για την εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιουνίου, από την Κω πραγματοποίησε διήμερη επίσκεψη στο νησί στις 26 και 27 Μαΐου και είχε συναντήσεις με κομματικά όργανα και φορείς.  Περιόδευσε στο νησί, ευχαριστώντας τους κατοίκους για τη στήριξη που  προσέφεραν στο ΠΑΣΟΚ και στη δική του προσπάθεια, έτσι ώστε να υπάρχει πλέον η φωνή τους στο εθνικό κοινοβούλιο.
Στις παρουσίες του, στα μέσα ενημέρωσης, ο Γιώργος Νικητιάδης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη σημαντική συνεισφορά των συνυποψηφίων του για την άνοδο των ποσοστών του ΠΑΣΟΚ στη Δωδεκάνησο. Κάλεσε τους συμπατριώτες του, να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 25ης Ιουνίου και κυρίως τώρα που δεν υπάρχουν ανασφάλειες για την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία και που ο κ. Τσίπρας και το κόμμα του βρίσκονται σε αποδρομή.
Ο κ. Νικητιάδης σημείωσε μεταξύ άλλων πως προτεραιότητά  στο ΠΑΣΟΚ είναι να πείσουμε περισσότερους δημοκρατικούς πολίτες να στηρίξουν ακόμη περισσότερο τη μεγάλη πλέον δημοκρατική παράταξη στις επερχόμενες εκλογές.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...