Γιώτα Τρυγώνη: Η "γαλάζια" τομεάρχης που διαφημίζει την Τουρκία! Aπο τα Παραπολιτικά

Την ώρα που η Ελλάδα δίνει την μάχη του τουρισμού, ώστε να κερδίσει το μεγάλο στοίχημα του καλοκαιριού και να γεμίσει τα ταμεία εν όψει του δύσκολου χειμώνα που έρχεται, ένα στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, και μάλιστα τομεάρχης στα ακριτικά Δωδεκάνησα, δίνει τον δικό της αγώνα για να προσελκύσει τουρισμό για λογαριασμό της…Τουρκίας!

Ο λόγος για την γνωστή celebrity-οδοντίατρο Παναγιώτα - κατά κόσμον Γιώτα- Τρυγώνη, που εν μέσω τουριστικής περιόδου, είναι το κεντρικό πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας του πολυτελούς ξενοδοχείου «Αnd Hotel» που βρίσκεται στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης, καλώντας τους τουρίστες να περάσουν… αξέχαστες βραδιές στον Βόσπορο και τα γραφικά σοκάκια της μαγευτικής Κωνσταντινούπολης.

Στο κρεβάτι

Την διαφημιστική καμπάνια επιβεβαιώνει η ίδια η γαλάζια τομεάρχης, που μέσω της προσωπικής της ιστοσελίδας, μας ενημερώνει πως δραστηριοποιείται στην Κωνσταντινούπολη και τα τελευταία τρία χρόνια είναι το «πρόσωπο» της διαφημιστικής καμπάνιας του ξενοδοχείου «Αnd Hotel». Στη γειτονική χώρα μάλιστα, σε αντίθεση με τα Δωδεκάνησα, είναι πολύ γνωστή , αφού ταξιδεύει πολύ συχνά , λόγω των επαγγελματικών της δραστηριοτήτων. Εξάλλου η καμπάνια που έκανε την προηγούμενη εβδομάδα, θα προβληθεί και σε τηλεοπτικό σποτ στην γείτονα χώρα και οι φωτογραφίες της κ.Τρυγώνη , θα «κοσμούν» όλη την πόλη, δίνοντας πόντους με την μεσογειακή ομορφιά της, στο τουριστικό προιόν της Τουρκίας και καλώντας τους τουρίστες να ζήσουν την μαγική ατμόσφαιρα που προσφέρει η Κωνσταντινούπολη το καλοκαίρι. Για τις ανάγκες μάλιστα της καμπάνιας, δεν δίστασε να κάνει μία ιδιαίτερa sexy φωτογράφιση, αφού βρέθηκε ξαπλωμένη και ξυπόλητη σε ένα από τα πιο ακριβά δωμάτια του ξενοδοχείου, με θέα την Αγία Σοφία. Σε άλλες φωτογραφίες της τουριστικής καμπάνιας ποζάρει με ένα φόρεμα και κρατώντας ένα ποτήρι κόκκινο κρασί, με φόντο τον Βόσπορο, ενώ γεύεται και τις παραδιασιακές γεύσεις της Τουρκίας με φόντο τον ναό της Αγίας Σοφίας, … προσκαλώντας τους επίδοξους τουρίστες να γευτούν τις ομορφιές της Κωνσταντινούπολης.

Την ίδια ώρα, που η γαλάζια τομέαρχης, διαφημίζει τα κάλλη της γειτονικής Τουρκίας, η οποία μην ξεχνάμε πως είναι ο μεγαλύτερος τουριστικός ανταγωνιστής μας τους καλοκαιρινούς μήνες, πληροφορίες από το νησί της Ρόδου, λένε πως δεν έχει την ανάλογη δράση στον νευραλγικό τομέα που έχει αναλάβει, αφού στα Δωδεκάνησα δεν την γνωρίζουν και δεν έχει κάνει κάποια ουσιαστική παρέμβαση το τελευταίο διάστημα για τον τουρισμό στην περιοχή, που αυτή την περίοδο έχει πιο πολύ από ποτέ την ανάγκη από στήριξη και δημόσιες παρεμβάσεις.

Χαρακτηριστικό είναι ακόμα το γεγονός πως η Γιώτα Τρυγώνη, που παραμένει άγνωστο ποιος την τοποθέτησε στην θέση αυτή και με ποια κριτήρια, έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στην Αθήνα, ενώ στο πρόσφατο συνέδριο της ΝΔ , που επισκέφτηκε, αρκέστηκε να κάνει μόνο μία… δήλωση, στην οποία ανέφερε πως “Βιώνουμε τον μετασχηματισμό του κόμματος που ξεκίνησε από το 2010. Η Νέα Δημοκρατία αλλάζει σε ένα σύγχρονο κόμμα που θα οδηγήσει την Ελλάδα έξω από την κρίση”, ξεχνώντας να αναφερθεί στα Δωδεκάνησα. «Δεν την γνωρίζει την περιοχή» αναφέρει χαρακτηριστικά στα «Παραπολιτικά» κορυφαίος τουριστικός παράγοντας της Ρόδου, που δηλώνει απογοητευμένος για τον τρόπο που αντιμετωπίζει η Νέα Δημοκρατία το νησί. «Ισχύει ότι ίσχυε πάντα. Βολεύονται μεταξύ τους, χωρίς να έχουν ιδέα τις πραγματικές ανάγκες του κόσμου και απλά μοιράζουν θέσεις για να κάθονται».

373 ψήφους

Η Γιώτα Τρυγώνη ωστόσο δεν ήταν πάντα στη Νέα Δημοκρατία. Ξεκίνησε την «πολιτική της καριέρα» σε άλλο κόμμα και συγκεκριμένα στον Λαικό Ορρθόδοξο Συναγερμό, με τον οποίο είχε πολιτευτεί στην Β' Αθήνας, καταλαμβάνοντας μία από τις τελευταίες θέσεις, αφού βρέθηκε μόλις στην 40η θέση του ψηφοδελτίου που είχε συνολικά 45 υποψήφιους, με… 373 σταυρούς. Την προτίμησε δηλαδή μόλις το 1,3% από τους μόλις 28.435 πολίτες που έριξαν στην κάλπη το ψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ. Παρ’ όλα αυτά κατάφερε να πάρει… μεταγραφή στο μεγάλο κόμμα της κεντροδεξιάς, αναλαμβάνοντας και χρέη τομεάρχη, δείχνοντας πως παρ ότι δεν είχε αφήσει κάποιο στίγμα στην δημόσια διαδρομή της, προωθήθηκε πολύ γρήγορα στα νεοδημοκρατικά κλιμάκια. Το γεγονός πάντως ότι έχει χρέη τομεάρχη στα Δωδεκάνησα, που η βαριά τους βιομηχανία είναι ο τουρισμός και την ίδια ώρα ..λανσάρει ξενοδοχείο στην Κωνσταντινούπολη, δείχνει πως ο μέντορας της στη Νέα Δημοκρατία δεν σπατάλησε καθόλου χρόνο για να της κάνει και το ανάλογο μαθήματα πατριωτικής και κομματικής δεοντολογίας. Και η ίδια πάντως δεν φαίνεται να έχει ψηλά στο βιογραφικό της τις κομματικές ευθύνες που έχει αναλάβει, καθώς στην επίσημη σελίδα της, πολύ πιο κάτω από την επαγγελματική της δραστηριότητα στην Τουρκία, αναφέρει λιτά πως «στην Ελλάδα η Γιώτα Τρυγώνη δραστηριοποιείται στο χώρο της πολιτικής και συγκεκριμένα είναι τομεάρχης Δωδεκανήσου» ξεχνώντας να αναφέρει με ακόμα και σε ποιο… κόμμα.

Πριν ξεκινήσει την πολιτική της πορεία, η Γιώτα Τρυγώνη είχε προλάβει να γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό, ως η οδοντίατρος των επωνύμων, αφού από τα χέρια της, είχαν περάσει κορυφαία ονόματα της show biz για τα σφραγίσματα, τις γέφυρες και τις φανταχτερές λευκάνσεις τους. Η Γιώτα Τρυγώνη όμως είχε απασχολήσει και τις gossip στήλες, με την σύντομη σχέση της με τον showman Νίκο Αλιάγα, αλλά και τον διεθνή μπασκετμπολίστα Λάζαρο Αγαδάκο, ενώ σε παλαιότερη συνέντευξη της είχε δηλώσει πως της αρέσουν ιδιαίτερα οι μελαχρινοί άντρες. Η γαλάζια τομέαρχης πάντως, παρά τις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις της στο εξωτερικό, δεν χάνει ευκαιρία να διασκεδάζει, μαζί με τις καλές της φίλες Έλενα Παπαβασιλείου και Σόφη Πασχάλη, με κάθε ευκαιρία νυχτοπερπατούν, ενώ έχει ιδιαίτερη αδυναμία και στο φακό, αφού με κάθε ευκαιρία ποζάρει με τον αέρα… μοντέλου, όπως άλλωστε φαίνεται και στις φωτογραφίες της στο roof garden αλλά και στα ενδότερα του τουρκικού ξενοδοχείου...

του Σταύρου Παπαντωνίου , εφημερίδα "Παραπολιτικά"

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...